El Premi "Climent Muncunill Roca" de Pintura



VI Premi "Climent Muncunill Roca" per a joves artistes.

> Modalitat: PINTURA
> Convoca: Museu Comarcal de Manresa, Ajuntament de Manresa i Família Muncunill Roca

> Lliurament de treballs:
Museu Comarcal de Manresa
Via de Sant Ignasi, 40
08241 Manresa (Bages)
Tel. 93 8741155

> Bases del premi:
Podran participar-hi tots aquells artistes que ho desitgin, menors de 30 anys o que compleixin 30 anys durant l'any 2007. Per tal d'anar abastant l'amplitud de les tècniques i els suports en què s'expressa l'art actual, en aquesta convocatòria s'admetran al concurs obres d'arts visuals de format bidimensional fetes amb qualsevol tècnica tradicional o mixta, inclosos tractaments fotogràfics i informàtics. Queden excloses les obres sobre suport magnètic (vídeo, dvd, etc.) que, per a ser vistes, necessitin algun tipus d'aparell reproductor. El tema serà lliure i les obres hauran d'haver estat fetes en el període 2006-2007 i ser rigorosament inèdites.
Les dimensions de les obres no podran excedir els 162x162 cm com a màxim ni els 60x50 cm com a mínim. Si porten marc haurà de ser de llistó senzill. Es recomana que les obres no portin vidre i que tinguin ben previstos els elements de fixació per a la seva exposició a la sala.
Les obres hauran d'anar signades per l'autor i acompanyades de la corresponent fitxa d'inscripció. S'hi adjuntarà la documentació següent: currículum artístic, dossier d'obra recent, fotocòpia del DNI o document acreditatiu de la data de naixement o, si s'escau, de la carta de residència.

Les obres s'hauran de presentar al Museu Comarcal de Manresa abans de les 20 h del divendres 16 de març de 2007. Les obres no premiades s'hauran de recollir al Museu Comarcal de Manresa, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h o el divendres, també, de 17 a 20 h, a partir de l'endemà de la cloenda de l'exposició. Les obres no retirades abans del 16 de juny de 2007 quedaran a la lliure disposició dels organitzadors.

> Altres especificacions:
L'Ajuntament de Manresa organitzarà una exposició de les obres presentades per a la qual hi haurà una selecció prèvia. Aquesta exposició es farà del 30 de març al 29 d'abril de 2007.
L'obra premiada passarà a formar part del fons del Museu Comarcal de Manresa.

> Més Informació:
Podeu adreçar-vos al Museu Comarcal de Manresa, adreça electrònica, museu@ajmanresa.org

> Termini de presentació de treballs: 16/03/2007
> Data del veredicte: 30.03.2007
> Dotació: 1.800 euros.

Entrades populars