35 Saló de Maig a la Galeria Anquin’s de Reus


Juan Genovés "Soliloquio", 2007

La Galeria Anquin’s de Reus, presenta per 35 any consecutiu el Saló de Maig. Una exposició eclèctica que vol oferir a un públic ben ampli la ocasió de contemplar els darrers treballs dels artistes que ja son habituals de la galeria i d’altres que es conviden especialment.

Moltes novetats en l’edició d’ enguany. Destaquem la presència de dos artistes italians Massagrande i Cassali, i dels artistes sud-americans residents a Barcelona, Fernando Alday i Fernando Adam. Noves incorporacions: Manuel Castro, amb una estètica propera al cinema dels anys 50 , el jove realista alumne d’Antonio Lopez, Alberto Romero , a més de Xavier Rodés i Joaquin Mateo.

Un altra novetat: interessants obres per a col·leccionistes com la delicada litografia de Mali de Miquel Barceló o obres originals d’Antoni Tàpies, Riera i Aragó, Cuixart , Genovés o Jaume Plensa i una petita peça de la mallorquina que triomfa a ARCO, Amparo Sard.

Entre els habituals, artistes ja consagrats com Aguilar Moré, Badia Camps, Joan Martí, Emilia Castañeda, Andreu Martró, els germans Moscardó, Victor Pedra, Albert Alís, Marta Duran, Alícia Grau, Carlos Morago, Gomez Gàmez, Vives Fierro i joves artistes que sonen amb força com David Casals, Lluis Puiggros, Carlos Diaz., Eva Llorens, Salvador Montó, Raül Mateo, Martin Royo, Coia Ibañez.

En escultura, Jesus Curiá amb una forta projecció a l’estranger, Rocio Villatoro, Pere Sala i Manuel Cusachs. En ceràmica: l’artista reusenca Neus Segria

Entrades populars