Tres pel·lícules catalanes al Festival de Canes 09



La nova pel·lícula de la directora catalana Isabel Coixet, 'Map of the sounds of Tokyo' encapçala la llista de les produccions catalanes que competiran al Festival de Canes entre el 13 i el 24 de maig. El film de Coixet haurà de competir, entre d'altres, amb les últimes pel·lícules de Quentin Tarantino, Lars von Trier, Pedro Almodóvar i Ken Loach.

Les altres dues pel·lícules catalanes que són presents a Canes són 'Rumbo a Peor', la primera obra que dirigeix l'actor Àlex Brendemühl, ('Les hores del dia', 'A la ciutat') i 'Hierro', de Gabe Ibáñez.
 


Brendemühl competirà en la secció dedicada al curtmetratge amb una pel·lícula que pretén ser un homenatge a Samuel Beckett. 'Hierro' s'exhibirà en una secció adscrita al festival, 'La Semaine de la Critique', apadrinada pel director Juan Antonio Bayona.

Un altre espai vinculat al certamen, el 'Short Film Corner', acollirà el 16 de maig una sessió de projeccions de curts catalans, entre els quals destaca 'Microfísica', un curt produït per Toni Verd i dirigit per Joan Martorell que ja ha estat seleccionat en el passat Festival de Clarmont-Ferrand (França)

Entrades populars