Exposició de Luis Hinojosa a Olokuti


Exposició: 'I lOr?'
Inauguració: Dijous, 4 de novembre del 2010 a les 19,00h.
Autor: Luis Hinojosa Toledo, Artista visual
Lloc: Olokuti (Carrer Astúries, 36) Gràcia, Barcelona
Del 1 de novembre a l'1 de desembre

L'or va ser el gran motor d'artistes i filòsofs per crear i descobrir noves tècniques i fórmules a finals de l'edat mitjana, no només es volia arribar a convertir qualsevol metall en or sinó que amb això arribar també a la vida eterna.


Els Europeus el tenien ja com una divisa de canvi per l'indi-americà era la representació del seu déu a la terra el seu valor com a moneda d'intercanvi no podia superar el seu valor moral, era un bé per a tots, compartit i no apropiat en interessos individuals .Ens introdueix en el seu món d'imatges riques en la seva diversitat, on la presència del daurat com il.lusió sarcàstica a l'or ens introdueix ja en el tema.

Però el valor és pel qual es compra? Deixem aquesta pregunta oberta per qüestionar el valor real. Ara aquí en aquesta mostra els valors de les obres estan per sota del que es pot esperar, potser com si fos un regal i serà valorat llavors?Amb l'expansió d'Europa cap al continent americà es va evidenciar una gran diferència en relació a l'or. més; a veure el que les imatges atorguen.Avui en dia el valor moral de l'or s'ha perdut deixo de ser una cosa que ens apropava a un déu universal ara és només bé privat, amb l'obra d'art potser passa alguna cosa bastant similar una obra exposada al públic té un valor universal que deixa de ser-ho en ser comprada.

Hinojosa
ens proposa en aquesta ocasió una mostra d'una gran varietat d'obres de diferent format i tècniques, tant del gravat com la pintura. Amb la seva exposició titulada "il'or?" Intenta qüestionar el tema dels valors, tant morals com monetaris. 
La invitació és a submergir-se en totes aquestes possibilitats ja trobar i descobrir altres tantes

Entrades populars