La dissenyadora de moda manresana Míriam Ponsa obre botiga a la xarxa

La dissenyadora de moda manresana Míriam Ponsa ha obert el quart establiment on es poden trobar les seves creacions per a l'actual temporada de tardor-hivern. En aquesta ocasió, no ho ha fet amb una botiga física sinó per mitjà d'un portal a Internet, accessible directament des de l'adreça http://www.miriamponsashop.com tot i que també s'hi pot accedir a través d'un enllaç situat la pàgina de la dissenyadora, http://www.miriamponsa.com.

En aquest establiment virtual, igual que als altres que ja té la dissenyadora s'hi poden trobar les peces que la manresana ha disse-nyat per aquesta temporada d'hivern 2010-2011, formada per jerseis tricot, pantalons bàsics i vestits asimètrics, entre d'altres peces de vestir, alguna de les quals fetes a mà. Precisament la col·lecció d'aquesta temporada va ser la guanyadora de la passarel·la Barcelona 080.

A més, a part de poder-hi adquirir les peces d'aquest hivern dissenyades per Ponsa, l'establiment on line ofereix la possibilitat de comprar diversos complements que també porten el segell de la dissenyadora de moda manresana. A l'hora de fer la seva compra per Internet, l'usuari pot escollir la talla de la peça, el color, la quantitat que en vol adquirir i, fins i tot disposa de la possibilitat d'enviar, tot omplint un formulari, els dubtes que tingui en relació amb un determinat producte abans de comprar-lo.

L'obertura d'aquesta nova botiga electrònica suposa completar la presència de Ponsa a Internet, on ara ja tenia una forta implantació a través de les xarxes socials com Facebook, que li han permès potenciar la notorietat de la seva marca.

Les diferents col·leccions concebudes per Miriam Ponsa estan clarament marcades pel seu estil i es caracteritzen per la barreja de materials i l'experimentació sense deixar de banda les seves influències del tèxtil més tradicional.

A part de la nova botiga virtual, Míriam Ponsa té un establiment a la ciutat de Manresa, situat al carrer del Bruc, a l'antic taller de la seva besàvia, i dos més a la ciutat de Barcelona. Ponsa prové d'una família amb una llarga tradició en el món del tèxtil que es remunta al segle XIX, quan la seva besàvia va crear la fàbrica Ponsa (on ara hi ha l'establiment manresà de la dissenyadora), dedicada a la fabricació de cintes de cotó per a espardenyes. Seguint aquesta tradició familiar, Míriam Ponsa va optar per mantenir-se, professionalment, en el sector tèxtil. Amb aquest objectiu, es va diplomar en Disseny de Moda a la Universitat de Southampton, al Regne Unit, i posteriorment es va especialitzar en Disseny i Tècniques de Punt a Igualada. /Font

Entrades populars