3er aniversari de la Galeria Artevistas amb expo de Matt Sesow


MATT SESOW
FROM WASHINGTON DC T BARCELONA N º 2
BALANÇ OF POWER
2010.12.16> 2010.01.30

La Galeria Artevistas té el plaer de rebre per segona vegada l'artista nord americà Matt Sesow, figura emblemàtica i reconeguda de l'Art Marginal (Art Brut). "L'art és per a les masses. No tinc ambicions elitistes. Només vull transmetre un missatge i vull que arribi al màxim de gent possible" ens explica l'artista que presentarà a la galeria més de 200 obres de petit format a preu molt assequible.

Matt Sesow va triar el tema "Balanç of power" amb la finalitat d'explorar una varietat de desigualtats que existeixen en la vida política, la família, l'amor, i el regne animal. Colorida i atrevida, la seva obra és també compromesa i plena de simbolismes. Als 11 anys, Matt va patir un terrible accident que va ocasionar-li l'amputació de la seva mà esquerra. Aquest trauma de la infància va ser per a ell el factor principal que el va conduir a prendre la decisió d'expressar-se amb la pintura ...

Conjuntament amb aquesta inauguració, la Galeria Artevistas celebrarà el seu tercer aniversari. La inauguració tindrà lloc el día 16 de Desembre del 2010 a les 20H.

+ Informació a http://www.artevistas.com 

Entrades populars