Col·lectiva de pintura a la Galeria Constantí Art de Reus

De l'11 de desembre al 29 de gener tindrà lloc una exposició col·lectiva de pintura en petit format a la Galeria Constantí Art, de Reus. La inauguració tindrà lloc el dissabte, 11 de desembre, a les 8 del vespre.

La galería CONSTANTI ART, situada al centre del casc antic de Reus (Carnisseries Velles, 3), organitza una magnifica exposició col·lectiva, que mostra en aquest catàleg, amb motiu del segon aniversari de la inauguració de les noves instal·lacions i coincidint amb la Festa Major de la ciutat.

Hi participen vint grans mestres de la pintura actual, y romandrà oberta del 26 de juny al 14 d'agost. Es tracta d'una mostra àmplia i rica en temàtica, en la qual cal destacar la seva qualitat artística y la íntima relació amb el territori i la seva gent. Cadascuna de les teles exhibides és una lliçó del bell art de pintar. Els artistes que hi participen mostren la seva capacitat pictòrica, el seu espectacular maneig de la tècnica, el dibuix i el color. La seva obra és una realitat que ens torna poetitzada per a construir un món del que no voldríem sortir mai. Alguns autors s'apropen a la realitat de la natura, seguint els dictats de la seva sensibilitat personal. En aquesta magnifica mostra hi trobarem una notable expresió de la relació entre el creador, el paisatge i la vida cultural i artística de Reus i les seves comarques. És una excel·lent aportació a la vida artística de la ciutat en aquests dies festius en què els reusencs aposten per la diversió i la cultura.

CONSTANTI ART ens mostra, amb aquesta in iciativa, el coneixement, l'admiració i la difusió de l'obra d'aquests magnifics artistas, diferents i complementaris, cadascun amb la seva visió particular del seu món artístic. Són tots figures consagrades en el món de l'art que la galeria apropa al reusencs en aquest dies de festa. A més del seu valor creatiu i pictòric destaca el seu component social i l'estima per la nostra terra.

F.Basco Gracià (Crític d'Art)