Ja us podeu anunciar a l'Art Neutre


Perquè anunciar-se a l'Art Neutre?

Art Neutre? és una publicació digital nascuda el gener del 2006 que ofereix informació i opinió sobre el món de les arts visuals a Catalunya, les Illes Balears, Andorra i el País Valencià.  

Es la publicació digital més antiga i pionera en el sector de la informació en català sobre les arts visuals.

A l'Art Neutre? hi trobareu més de 5.000 articles entre notícies, exposicions, patrimoni, conferències, premis, articles d'opinió, entrevistes a artistes i personatges vinculats amb el món de l'art.

Art Neutre? compta amb més de 750.000 visites a la seva edició en web i amb prop de 20.000 seguidors als seus diversos perfils de les xarxes socials.

L'Art Neutre és un mitjà centrat en l'àmbit de l'oferta i la gestió cultural i, per tant, el seu contingut és altament especialitzat i recull bona part de les activitats que es realitzen en el seu sector. En aquest sentit, manté una àmplia implicació amb el món de l'art. Els seus lectors són majoritàriament professionals del l'àmbit o amants de l'art i la cultura en general dels territoris de parla catalana.

Per contractar publicitat, si us plau contacteu-nos al correu: info@artneutre.net


Edició en català

Alguns dels nostres informes són recomanats per la mateixa Wikipèdia per la seva qualitat. També l'Enciclopèdia Catalana o el servei Culturcat de la Generalitat de Catalunya enllaça algunes de les nostres informacions. O el projecte Patrimoni GENCAT, Catalunya Ràdio i el Museu Picasso, que ens han recomanat en diverses ocasions com a web destacada del món de la cultura online catalana.

Artistes, crítics, col·leccionistes, curadors, galeristes, directors de museus i amants de l'art han estat entrevistats a l'Art Neutre i han escrit articles per a la nostra web. De tot plegat se'n dedueix que anunciar-se a l'Art Neutre és una iniciativa adient i recomanable si el que esteu cercant és promocionar i donar difusió al vostre projecte o producte entre un públic especialista i interessat en el món cultural.


Edicions internacionals | Edicions en espanyol, francès, anglès, italià, portuguès.

A partir del 2013, Art Neutre? va iniciar una estratègia d'internacionalització dels seus continguts, amb la creació de la seva edició internacional en diversos idiomes.

 
Formats i preus 

Us detallem les 4 tipologies d'anuncis o bànners que solem oferir. Aquests espais seran visibles des de qualsevol de les entrades del web, donat que estan situats a la barra lateral dreta o a la franja superior.

Tanmateix, també us oferim la possibilitat d'escollir altres solucions que requereixen accions especials, més enllà dels formats estàndard, així com la possibilitat de dissenyar anuncis dinàmics o estàtics, campanyes o reportatges a mida, entrevistes o vídeo-reportatges en alta definició. Us adjuntem també les modalitats i els preus.


· Campanyes de publicitat estàndard


- Superbànner: Situat a la franja superior. Gran visibilitat. 600x90, 728x90.
Preu: 700 euros al mes. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional.

- MPU 300 x 500: Situat a la franja lateral superior. Gran visibilitat. 300 x 500.
Preu: 500 euros al mes. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional.

- MPU 300 x 25 : Situat a la franja lateral mitja. Bona visibilitat. 300 x 250.
Preu: 200 euros al mes. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional.

- MPU 300 x 64 : Situat a la franja lateral baixa. Bona visibilitat. 300 x 64
Preu: 100 euros al mes. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional.

- Anunci de text amb link i sense imatge: Franja lateral. Visibilitat mitjana.
Preu: 50 euros al mes. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional.


*Servei de creació de Banners: Les tarifes anteriorment exposades no inclouen la creació del banner, que haurà de ser subministrat pel client. No obstant, l'equip de disseny de l'Art Neutre us pot dissenyar un banner estàtic o dinàmic adient al vostre servei o producte. El preu del disseny variarà en funció de les necessitats, per tant, serà necessari que us poseu en contacte amb la nostra coordinadora de publicitat per definir els detalls: info@artneutre.net



· Campanyes de publicitat a mida:

Reportatges i vídeo-reportatges a mida del client: Reportatge periodístic i fotogràfic sobre el vostre producte o servei que es publicarà i publicitarà convenientment a l'Art Neutre i als seus perfils a les xarxes socials (Twitter i Facebook).

A. Reportatge periodístic: Inclou visita d'un redactor, entrevista i crònica o reportatge + Difusió durant un mes al web i els perfils a les xarxes socials de l'Art Neutre. Preu a convenir. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional.

B. Reportatge periodístic i fotogràfic: Inclou visita d'un redactor, entrevista i crònica o reportatge + Sessió fotogràfica professional del reportatge + Difusió durant un mes al web i els perfils a les xarxes socials de l'Art Neutre. Preu a convenir. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional.

C. Vídeo-reportatge periodístic enregistrat en alta definició: Inclou visita d'un redactor, entrevista i crònica o reportatge + Sessió fotogràfica professional del reportatge + Enregistrament en format vídeo d'Alta Definició i edició del mateix en format vídeo-reportatge + Difusió durant un mes al web i els perfils a les xarxes socials de l'Art Neutre. Preu a convenir. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional.



Les dues modalitats inclouen la difusió intensiva del reportatge al web de l'Art Neutre i al seus perfils a les xarxes socials durant un mes complert a escollir pel client.

Els serveis de reportatge, en les seves tres modalitats, requereixen pagament previ del 50% de l'import i un post-pagament final una vegada el reportatge hagi estat realitzat, editat, difós i promocionat d'acord amb convingut amb el client.

Per qualsevol dubte, no dubteu a contactar amb nosaltres: info@artneutre.net

Art Neutre / http://artneutre.net / info@artneutre.net

Entrades populars