Ja us podeu anunciar a l'Art Neutre


Art Neutre

El 2014 farà 9 anys que l'Art Neutre va iniciar el seu recorregut pioner en el món de la informació on-line especialitzada en art visual a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. L'Associació Cultural Taller Nàpols és la impulsora i gestora d'aquest i altres diversos projectes relacionats amb el sector de les arts visuals a casa nostra.

L'Art Neutre és un mitjà centrat en l'àmbit de l'oferta i la gestió cultural i, per tant, el seu contingut és altament especialitzat i recull bona part de les activitats que es realitzen en el seu sector. En aquest sentit, manté una àmplia implicació amb el món de l'art. Els seus lectors són majoritàriament professionals del l'àmbit o amants de l'art i la cultura en general dels territoris de parla catalana.

En 9 anys hem recopilat més de 4.000 articles d'art que ens han atorgat prestigi i mencions.

La nostra audiència mitjana actual oscil·la a l'entorn de les 70.000 visites úniques annuals.

Edició en català

Alguns dels nostres informes són recomanats per la mateixa Wikipedia per la seva qualitat. També l'Enciclopèdia Catalana o el servei Culturcat de la Generalitat de Catalunya enllaça algunes de les nostres informacions. O el projecte Patrimoni GENCAT i el Museu Picasso, que ens recomanen com a web destacada del món de la cultura online catalana.

Artistes, crítics, col·leccionistes, curadors, galeristes, directors de museus i amants de l'art han estat entrevistats a l'Art Neutre i han escrit articles per a la nostra web. De tot plegat se'n dedueix que anunciar-se a l'Art Neutre és una iniciativa adient i recomanable si el que esteu cercant és promocionar i donar difusió al vostre projecte o producte entre un públic especialista i interessat en el món cultural.

Edicions internacionals | Edicions en espanyol, francès, anglès, italià, portugués.

A partir del 2013, Art Neutre? va iniciar una estratègia d'internacionalització dels seus continguts, amb la creació de diverses edicions en anglès, francés, alemany, italià, portuguès i espanyol.

Les edicions internacionals són:

· Art Neutre Internacional (multilingüe)
· Art Neutre Radar (multilingüe)
· Art Neutre Artists
· Art Neutre France (francès)
· Art Neutre Italia (italià)

Formats i preus 

Us detallem les 4 tipologies d'anuncis o bànners que solem oferir. Aquests espais seran visibles des de qualsevol de les entrades del web, donat que estan situats a la barra lateral dreta o a la franja superior.

Tanmateix, també us oferim la possibilitat d'escollir altres solucions que requereixen accions especials, més enllà dels formats estàndard, així com la possibilitat de dissenyar anuncis dinàmics o estàtics, campanyes o reportatges a mida, entrevistes o video-reportatges en alta definició. Us adjuntem també les modalitats i els preus.

· Anuncis estàndard


- Superbànner: Situat a la franja superior. Gran visibilitat. 600x90, 728x90.
Preu: 700 euros al mes. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional, Art Neutre Radar, Art Neutre World Artists.

- MPU 300 x 500: Situat a la franja lateral superior. Gran visibilitat. 300 x 500.
Preu: 500 euros al mes. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional, Art Neutre Radar, Art Neutre World Artists.

- MPU 300 x 25 : Situat a la franja lateral mitja. Bona visibilitat. 300 x 250.
Preu: 200 euros al mes. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional, Art Neutre Radar, Art Neutre World Artists.

- MPU 300 x 64 : Situat a la franja lateral baixa. Bona visibilitat. 300 x 64
Preu: 100 euros al mes. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional, Art Neutre Radar, Art Neutre World Artists.

- Anunci de text amb link i sense imatge: Franja lateral. Visibilitat mitjana.
Preu: 50 euros al mes. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional, Art Neutre Radar, Art Neutre World Artists.

*Servei de creació de Banners: Les tarifes anteriorment exposades no inclouen la creació del banner, que haurà de ser subministrat pel client. No obstant, l'equip de disseny de l'Art Neutre us pot dissenyar un banner estàtic o dinàmic adient al vostre servei o producte. El preu del disseny variarà en funció de les necessitats, per tant, serà necessari que us poseu en contacte amb la nostra coordinadora de publicitat per definir els detalls: info@artneutre.net

· Campanyes a mida:

Reportatges i videoreportatges: Reportatge periodístic i fotogràfic sobre el vostre producte o servei que es publicarà i publicitarà convenientment a l'Art Neutre i als seus perfils a les xarxes socials (Twitter i Facebook).

A. Reportatge periodistic: Inclou visita d'un redactor, entrevista i crònica o reportatge + Difusió durant un mes al web i els perfils a les xarxes socials de l'Art Neutre. Preu a convenir. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional, Art Neutre Radar, Art Neutre World Artists.

B. Reportatge periodistic i fotogràfic: Inclou visita d'un redactor, entrevista i crònica o reportatge + Sessió fotogràfica professional del reportatge + Difusió durant un mes al web i els perfils a les xarxes socials de l'Art Neutre. Preu a convenir. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional, Art Neutre Radar, Art Neutre World Artists.

C. Video-reportatge periodistic enregistrat en alta definició: Inclou visita d'un redactor, entrevista i crònica o reportatge + Sessió fotogràfica professional del reportatge + Enregistrament en format video d'Alta Definició i edició del mateix en format videoreportatge + Difusió durant un mes al web i els perfils a les xarxes socials de l'Art Neutre. Preu a convenir. Visibilitat a les edicions Art Neutre Catalunya, Art Neutre Internacional, Art Neutre Radar, Art Neutre World Artists.

Les tres modalitats inclouen la difusió intensiva del reportatge al web de l'Art Neutre i al seus perfis a les xarxes socials durant un mes complert a escollir pel client.

Els serveis de reportatge, en les seves tres modalitats, requereixen pagament previ del 50% de l'import i un post-pagament final una vegada el reportatge hagi estat realitzat, editat, difós i promocionat d'acord amb convingut amb el client.

Per qualsevol dubte, no dubteu a contactar amb nosaltres:
info@artneutre.net

Art Neutre / http://artneutre.net / info@artneutre.net