La nova versió de relatsencatala.cat ja és on-line.

La nova versió de relatsencatala.cat ja és on-line. Després de mesos de treball i de refer més d'un cop tota la feina que han encetat anys enrere l'equip del projecte presenten la nova versió. 

Relatsencatala.cat és un lloc web on qualsevol autor pot publicar relats en català. Un cop el relat apareix al web tothom que ho desitgi pot valorar-lo i afegir comentaris. Amb aquest plantejament simple el que volem és engrescar a tanta gent com sigui possible. Estem convençuts que moltíssimes persones tenen històries, contes, viatges, experiències,opinions que han estat escrites i que no han sortit més enllà de l'escriptori de l'autor per vergonya, per falta de mitjans o pel que fos. Doncs bé, relatsencatala.cat vol esdevenir l'espai on s'apleguin tots aquests relats.

Relatsencatalà es va començar a gestar l'Octubre del 2003 i al mes de Desembre ja teníem un primer prototipus. El llançament en proves va ser el día 11 de Gener del 2004 i el llançament oficial a començaments de Març del mateix any. El primer relat introduït a relatsencatala.cat va ésser "Benvinguts/des a www.relatsencatala.com" que és una petita història de la gestació i desenvolupament de la idea de relatsencatala.cat.

Tothom qui ho desitgi pot veure publicats els seus relats. L´únic requisit és registrar-se com a autor. Relatsencatala.cat vol ser un espai obert on qualsevol autor pugui mostrar la seva obra al públic. 

Entrades populars