Diego Tampanelli a la Fundació Arran-Bravo

La Fundació Arranz-Bravo acull una exposició de Diego Tampanelli, un jove creador d'origen argentí que treballa com a artista resident als tallers del TPK. Amb 'Estado de fuga', Tampanelli aborda les complexes facetes del record, en la seves dimensions individual i col•lectiva. La mostra dóna a conèixer els nexes que Tampanelli té amb la ciutat i consolida l'espai que la Fundació dedica a artistes joves o novells. La relació entre l'artista i la Fundació Arranz-Bravo es va iniciar el passat mes d'abril amb la mostra HospitalitArt, realitzada per creadors relacionats amb la ciutat.

Diego Tampanelli (Sunchales - Santa Fe, l'Argentina, 1970) viu i treballa a L'Hospitalet des de l'any 2004, on forma part del col•lectiu TPK-Art i Pensament Contemporani. En el seu currículum s'inclouen les exposicions individuals Los falsos recuerdos (2008) i 1963-retrato de boda (2007), així com altres de col•lectives a Barcelona, Porto (Portugal), Nimes (França) o Kaunas (Lituània).

L'obra de Tampanelli és un compendi d'intensitat plàstica, profunditat conceptual i compromís experimental, tres característiques que encaixen a la perfecció amb els objectius de la Fundació Arranz-Bravo. La Fundació Arranz-Bravo vol ser un referent ciutadà d'artistes consolidats i novells que exposen a L'Hospitalet. Es va constituir formalment el 16 de març de 2007 a L'Hospitalet, amb el doble objectiu de protegir i difondre l'obra d'Eduard Arranz-Bravo i d'emparar i promocionar la producció de joves artistes de L'Hospitalet i d'arreu. El Patronat de la Fundació és presidit per l'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i té com a vicepresident el mateix artista.

La mosta es podrà visitar fins al 13 de març de 2011 a la seu de la Fundació Arranz-Bravo, dintre del recinte del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala (avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44). /Font
 

Entrades populars