Exposició: “Un lloc habitable és un esdeveniment”

Projecto expositiu-experimental, que pren com a punt de partida la frase de *Derrida, en el qual decidim construir un esdeveniment fusionant dues idees principals: Com les trobades entorn del menjar generen espais de comunicació i per tant una habitabilitat, i d'altra banda, les situacions estètiques en les *discursividades generades al voltant a la taula, ja siguin de caràcter argumental o visual.
La construcció de l'espai girarà entorn de l'esdeveniment, és a dir a les interaccions entre *esteticidades i la comunicació, reforçant els llaços relacionals que es generaran entorn de l'acció per a sopar i conversar mentre es menja.
L'exposició es realitzarà durant 6 dissabtes, sent la inauguració, la presentació i convocatòria perquè les persones s'adhereixin al projecte i així conformar els següents passos compresos en 4 sopars amb un tema de conversa.
La proposta busca generar un dialogo polifònic entorn dels temes proposats, però deixant que l'espontaneïtat guiï la situació de manera casual. L'últim dissabte es realitzarà el tancament, amb l'exposició de tot el material generat. És a dir la veritable inauguració de l'exposició "Un lloc habitable és un Esdeveniment" és al seu torn la seva clausura.

Juan Arturo Piedrahita http://www.flickr.com/photos/archy75
Isadora Willson Gazmuri http://www.flickr.com/photos/isadorawg/

Entrades populars