El rock català tindrà el seu musical

Dagoll Dagom prepara l'espectacle 'Cop de Rock', amb què farà un repàs de la 'banda sonora' d'aquells anys prolífics per a la música rock feta en català. No es tracta d'una antologia, ha advertit el director de la companyia, Joan Lluís Bozzo, sinó d'una selecció de cançons que serveixen per construir una història.

Dagoll Dagom prepara l'espectacle "Cop de Rock", on s'explicarà la història un jove grup de rock a principis dels anys noranta que, en un segon acte, es troba a les acaballes del segle XX davant d'una "segona oportunitat". S'estrenarà l'11 de setembre al Teatre Victòria.

El director de Dagoll Dagom ha donat els detalls d'aquesta producció. Joan Lluís Bozzo ha reiterat que no es tracta d'una "antologia" del rock català, ni "un judici de quines són les cançons que queden i quines les que no". Són cançons, diu Bozzo, que "expliquen una història" i n'hi ha de més i de menys conegudes. A més, Bozzo ha admès que es tracta d'un tipus de musical que s'ha estilat en els darrers anys en el món anglosaxó i posteriorment a tot el món, conegut com a "juke box musical", que parteix de composicions ja fetes i tot sovint molt conegudes per crear l'espectacle. Tot i això, el director de la companyia ha expressat la seva seguretat que "es veurà la mà de Dagoll Dagom" en l'estil de l'espectacle.

Cop de rock és una coproducció de Dagoll Dagom, 3xtr3s, Ritme Dansa i Ten Produccions. L'espectacle repassa, en dues parts, moltes de les cançons del rock català, des dels seus orígens. Els Pets, Sopa de Cabra, Bars, Sau, Gossos... i un llarg etcètera de grups i cançons hi seran representades. /Font

Entrades populars