Khalid El Bekay a la Antoni Pinyol de Barcelona

Eel proper dijous dia 5 de maig a les 20 h. inaugurem a la Galeria Antoni Pinyol de Barcelona l'exposició,
"TERRE" de Khalid El Bekay.

Khalid El Bekay és un reconegut artista marroquí que té estudi a Barcelona i a Casablanca i que avui està considerat entre els màxims representants de l'art contemporani, no solament al seu país sinó a Europa. Ha exposat a diverses galeries i museus d'Espanya, França, Itàlia, Alemanya... i també al seu país natal i altres països del pròxim orient.

"TERRE" de Khalid El Bekay

És el resultat d'una evolució, d'una constant recerca dels colors com expressió de realitats interiors. (...) ha anat a l'abstracció que té la mateixa natura. Abstracció? Segons com es miri, perquè com tots hem viatjat en avió i hem observat la terra quan l'aparell s'envola o cerca la seguretat de la pista, sabem de les feixes de terra llaurada o en les que ja creixen, verds, el blat o l'ordi i que ens admiren sobre el sentit geomètric dels pagesos que cuiden dels camps.

Jose Maria Cadena, Periodista i crític d'art

L'artista Khalid El Bekay demostra novament tenir un extraordinari domini de recursos tècnics tant il·limitats com originals en el camp del collage pictòric.  La recerca de l'equilibri i la simplicitat són altres punts essencials a destacar d'aquest moment tan interessant i reeixit d'una trajectòria constantment empesa per la inquietud creativa i l'afany de superació.

Per més informació podeu consultar la nostra web http://www.antonipinyol.com

Galeria Antoni Pinyol
Carrer Colomines, 6 (darrere del Mercat de Santa Caterina)
08003 Barcelona. 
tel / fax: +34 932 954 376 - 977 341 041
galeria@antonipinyol.com
http://www.antonipinyol.com
http://blog.antonipinyol.com
_http://www.merkart.com

Entrades populars