Segona exposició de la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani de Mataró




INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ
COL·LECCIÓ BASSAT 1970-1979 (I)
NAU GAUDÍ / MATARÓ

El passat mes de novembre es va inaugurar a la Nau Gaudí de Mataró la primera exposició de la Col·lecció Bassat d'Art Contemporani de Catalunya des de 1947 fins el 1969. L'èxit d'aquesta primera exposició ha estat molt més gran del que s'esperava, no només pel número de visites rebudes, més de 5.000 persones, sinó també pel lloc de procedència de moltes d'elles, que han vingut d'Holanda, Xile, Perú, Argentina, Rússia o Els Estats Units.

El proper 30 de maig, a les 19h., s'inaugura la segona exposició de la Col·lecció Bassat d'Art Contemporani que mostrarà la dècada dels 70's. Aquests van ser els anys en els que la Carmen i en Lluís Bassat van estar més ficats en el món de l'art. Per mostrar el millor d'aquesta
època, s'ha optat per dividir-la en tres exposicions: aquesta primera que comprèn el treball d'onze artistes – Andreu Alfaro, Erwin Bechtold, Antoni Clavé, María Girona, Josep Guinovart, Joan Hernández Pijuan, Marcel Martí, Joan Miró, August Puig, Albert Ràfols-Casamada i Joan Josep Tharrats – i dues més, on es mostra també les millors obres d'altres artistes importants.

http://www.museubassatmataro.cat/

Entrades populars