Crónica de la Festa de l'Art a les Galeries 2011



El dia 31 de maig es va presentar a Barcelona la 'Festa de l'Art a les Galeries'. Més de 100 artistes, 51 galeries i més de 16 ciutats catalanes participaran aquest dissabte 4 de juny a la 'Festa de l'Art a les Galeries'. La roda de premsa de presentació de la 'Festa de l'Art a les Galeries' del dia 31 de maig ha
tingut lloc al Bar Velòdromo de Barcelona. L'acte ha comptat amb la presència de la Sra. Carme Espinet, presidenta de l'associació (art)catalunya, el Sr. Josep Canals, secretari de l'associació (art)catalunya, la Sra. Marta Gustà, directora de l'Àrea  d'Arts Visuals (Institut Català de les Indústries. Generalitat de Catalunya) i la Sra. Haruka Mukai, artista japonesa.

Marta Gusà ha remarcat la valentia i necessitat de festes com aquesta per la revitalització cultural del país. Tanmateix, els galeristes i membres de l'associació (art)catalunya han destacat la important missió que tenen les galeries d'art com avantsales dels museus i com a llocs pròxims als artistes i a la gent. Els galeristes confien, tot i l'actual situació de crisi, en que actes com aquesta festa reforcen el sector i incrementen les vendes.

L'homenatge que aquesta festa fa al Japó ha sigut transmès per boca de l'artista Haruka Mukai en nom de l'organització de l'esdeveniment del proper dissabte. A la roda de premsa, s'han destacat dues de les grans novetats d'aquesta edició de la 'Festa de l'Art a les galeries', la incorporació de la informació de la 'Festa de l'art a les galeries' a la xarxa i la creació de les xarxes socials de la festa (Facebook i Twitter). L'objectiu d'aquestes dues xarxes socials és poder seguir el dia a dia previ a la festa i establir una xarxa de comunicació prèvia entre els organitzadors de la festa, les galeries que participen, els promotors que donen suport i el públic en general.

A través de les galeries, el Club de Cultura TR3SC i Moritz més de 80.000 persones estan informades sobre l'esdeveniment.

Entrades populars