Bartomeu Payeras-Salom a la Eat Meat Raw Gallery de Barcelona


EXPOSICIÓ BARTOLOMÉ PAYERAS-SALOM
INAUGURACIÓ 16 JULIOL 2011

Artista: Bartomeu Payeras-Salom
Títol: Autum
Direcció: Eat Meat Raw Gallery C / l'Alzina 20 (Gràcia), Barcelona
Tècnica: Imatge digital
Horaris: dijous i divendres de 18:00 a 21:00 h i dissabtes de 12:00 a 14:00 i de 17:00 a
Inauguració: Dissabte 16 de juliol de 2011 a partir de les 19:00 h
21:00 h, fins el 15 d'agost de 2011.

Visites concertades: trucar al 932842894
Informació: info@eatmeat.cat

Per al mes de juliol Eat Meat ha preparat un plat gèlid: Autum, a càrrec del mallorquí resident a Berlín, Bartomeu Payeras-Salom.

Retrats que congelen un moment de consciència de viatgers passejant per un espai esperat i aliè al mateix temps, i en un format inusual per a la nostra galeria: la imatge digital. Un mostrari de personatges futuristes desarrelats.

Segons el propi autor es tracta de "passatgers en la seva pròpia vida". Malenconia i absència per aquest estiu del 2011. Veniu abrigats.

Bio: BARTOLOMÉ PAYERAS-SALOM, 1962, Inca, Mallorca.

Especialitzat en pintura a la facultat de Belles Arts de Barcelona ha participat com a pintor a nombroses exposicions tant col.lectives com individuals a Mallorca, EUA, Madrid, Barcelona, Berlín i Roma, a més d'aparèixer en nombroses publicacions. Autum és l'inici d'un experiment introspectiu-infogràfic.

Més informació a la secció Artistes de la web http://www.eatmeat.cat

Viatgers en la seva pròpia vida.

Després de molts recorreguts i retorns, no hi ha un lloc concret per tornar, tampoc sembla haver una destinació clara al qual dirigir-se. En aquesta incertesa, desorientació, entre aquests dos punts suspesos, i en aquesta espera d'una imprecisa claredat, podrien trobar ells, en un exili o desarrelament permanent. Saben que el sentit no apareixerà des de l'exterior a través d'algú o d'alguna cosa. Només depenen de la seva pròpia actuació o de les seves decisions.

Els dispositius o pròtesis que porten els ajuden a projectar, a definir la seva situació o pel contrari són un impediment que no els deixa anar més enllà o tenir una claredat o certesa de la seva realitat? Tenen els elements necessaris per trobar alguna cosa però d'alguna manera no arriben a aconseguir-ho.

Potser busquen llocs on alguna cosa ha estat gairebé imperceptible i ara pot tornar a cobrar sentit. Microhistòries com redempció. Un lloc on poder connectar-se, trobar senyals, restes. Només pretenen anar endavant ¿cap al futur? intentant que s'assembli a les seves pròpies expectatives.

Situació de doble dificultat (o de doble possibilitat) errants, sense perspectiva, sense arrels. Autosuficiència contra absència. Determinació. Potser intentin tan sols deixar petjades, rastres de la seva existència, gestos contra l'anonimat, l'oblit. Passatger en la teva pròpia vida.

Agustín Fernández Mallo

Entrades populars