La Marxa Jove pel Territori acollirà un concert amb músics destacats de l’illa de Mallorca

La primera Marxa Jove pel Territori serà una jornada per demanar protecció i respecte pel territori, volen transmetre l'estima que senten el joves per la  terra. A més, hi tindrà  lloc un sopar i un concert com a fi de festa. La caminada començarà a la rotonda de Sant Joan i acabarà a Montuïri. Allà, a la plaça del Dau, hi celebrarem un sopar popular i un concert amb grups i solistes destacats en el panorama illenc. Així, hi podrem trobar l'exlíder de Fora des Sembrat, Pep Suasi; es Reboster, un dels grups més potents en el panorama ska, dins i fora de l'illa; la jove promesa de la rumba mallorquina, Barrumbada; els sempre inconformistes i reivindicatius Rock'n'press o el reconegut cantador algaidí Biel Majoral. El concert s'allargarà fins devers les 23.00h. 

Cal recordar que la Marxa serà aquest dissabte 27 i partirà a les 19.00h de la rotonda de Sant Joan. En tot moment, els participants estaran acompanyats d'una ambulància i un cotxe de suport, a més d'un servei d'ordre que vetllarà pel bon funcionament de l'acte. Recomanam l'ús de roba esportiva i dur aigua. En acabar la festa a Montuïri, es faran cotxades per retornar la gent a Sant Joan.
 
La Comissió Marxa Jove pel Territori ja suma, a dia d'avui, amb una quinzena d'entitats juvenils d'arreu de Mallorca. La iniciativa està tenint molta acollida entre el jovent però, tot i així, des de l'organització volen fer una darrera crida a la participació. Per què aquest dissabte tothom que estimi els valors del territori de la nostra illa, ha de ser a la primera Marxa Jove pel Territori. Finalment, animen a què els participants duguin les senyeres dels seus respectius pobles.

http://www.llibertat.cat/content/view/13659/1/

Entrades populars