Laia Bedós a l'Ingràvid 2011de Figueres



Demà dia 10 de Novembre s'inaugura Ingràvid a Figueres, on hi participa, entre d'altres artistes, LAIA BEDÓS I BONATERRA amb una de les seves obres.

Bedós Bonaterra és llicenciada en Belles Arts i té el títol de suficiència investigadora.
Mitjantçant el llenguatge pictòric (sovint també performàtic, fotogràfic I de vídeo) investiga I treballa sobre les emocions I els estats vitals.

Li interessa l'actitud primitiva I innocent de l'home I s'apropa a l'ànima per expresar el més íntim que és a la vegada el més universal. Des del 1997 ha realitzat nombroses exposicions a Barcelona, Girona, Bilbao, Paris, etc…I  també ha rebut diversos premis de Pintura.

Dades del cuadre:
L'entrada del plaer o del benestar (2006)
130 x 200 cm. Acríl.lic sobre tela.
botiga:  MATAS

Aquesta peça és un encàrrec del Centre d'estudis catalans de Paris, i es tracta d'una pintura abstracta en acrílic de 2 per 1,30 metres, que estava prevista de ser exposada al abril de 2006.

BEDÓS BONATERRA.
http://www.bedosbonaterra.com

Festival Ingràvid.

Programa del ingràvid 2011 ( http://www.festivalingravid.com )

Programació per a tots els interessos, un recorregut d'instal·lacions als carrers i als aparadors de la ciutat de Figueres. També: accions de poesia, música i performance a diferents punts de la ciutat. Inauguració el proper dijous 10 de novembre, a les 17.30 a la domo.

facebook: http://www.facebook.com/pages/ingr%C3%A0vid-festival-de-cultura-contempor%C3%A1nea-del-empord%C3%A0/132986360423

Ingràvid rep el suport de: CoNCA, Ajuntament de Figueres, Ministerio de Cultura, Diputació de Girona, Figueres Comerç

Ingràvid rep la col·laboració de: Ulugh, AdHeap, Galeria d'art Dolors Ventós, museuEmpordà, Teatre El Jardí, Fòrum Imagina, Fundació UdG, Eram, UPF, Mairie Perpingan, Roura i Pujol, Rivisa, hotel Los Àngeles.



Entrades populars