El FC Barcelona acull l’inici de #catalunyaexperience per promocionar el país arreu del món mitjançant Instagram

Les instal·lacions del FC Barcelona acullen la presentació del viatge organitzat per l'Agència Catalana de Turisme per promocionar el país arreu del món gràcies a la xarxa social Instagram. Aquest dijous al vespre ha tingut lloc al Museu del FC Barcelona la festa de benvinguda del Catalunya Experience, el viatge que l'Agència Catalana Turisme (ACT) ha organitzat amb destacats membres de les xarxes socials d'arreu del món per promocionar Catalunya com a destinació turística. Els 11 participants, procedents d'Europa i els Estats Units, tenen en comú que són referents a Instagram, una xarxa social fotogràfica que té més de 50 milions d'usuaris arreu del món.

El viatge d'aquests 'instagramers', que entre entre tots sumen més de 500.000 seguidors, ha començat a les instal·lacions del FC Barcelona i recorrerà durant aquesta setmana diversos punts d'interès de Barcelona, la Costa Brava, el Maresme, la Costa Daurada, les Terres de l'Ebre, la Catalunya Central i els Pirineus de Lleida. El viatge es podrà seguir en temps real al web

http://blogtrip.catalunya.com

El director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, preveu que "aquest nou mitjà de promoció, consistent a organitzar viatges de familiarització amb 'instagramers' d'influència mundial, s'estengui a altres destinacions i empreses en els pròxims mesos i anys, i esdevingui una fórmula consolidada com ja ho són els blocs de viatges".

"És un orgull per al FC Barcelona que el Govern hagi triat el Museu com a inici d'aquesta ruta de promoció del país", ha afirmat Jordi Penas, director del Museu del FCB, que ha introduït l'acte davant el nodrit grup de participants en aquesta trobada tecnològica. L'acte ha comptat igualment amb la presència del creador de la comunitat Instagramers.com, Phil González, i del fotògraf de National Geographic, Tino Soriano, que ha impartit una classe magistral sobre fotografia digital.

Exposició fotogràfica

La benvinguda al Museu del Barça, també ha significat el llançament del concurs fotogràfic sobre Catalunya a Instagram, en col·laboració amb 'Instagramers Catalunya'. Els concursants hauran de pujar les seves fotografies a Instagram i etiquetar-les amb el hashtag #catalunyaexperience. Entre totes les fotografies publicades, l'ACT escollirà les 300 imatges i les mostrarà en una exposició al Palau Robert de Barcelona, que es podrà veure entre els mesos d'octubre i novembre d'aquest any.

http://www.fcbarcelona.cat/club/barca-2-0/detall/noticia/el-museu-del-fc-barcelona-acull-linici-del-viatge-catalunya-experience-per-promocionar-el-pais-arreu-del-mon

Entrades populars