"iCANDY" de Monique Van Steen a la Galeria Artevistas #art

MONIQUE VAN STEEN
Exposició: "iCANDY" 13.DESEMBRE.2012 > 27.GENER.2013

INAUGURACIÓ EL 13.DESEMBRE.2012 A LES 20H
+ 5º ANIVERSARI ARTEVISTAS

Artevistas Gallery celebra el seu cinquè aniversari presentant obres inèdites de l'artista Monique Van Steen: quadres de gran dimensió i colors vius sorprendran al públic que ens acompanyarà en aquest dia tan especial.

L'exposició "iCANDY" exagera i extrema la bellesa: van Steen ens proposa rostres de dones d'improbable bellesa. Ulls enormes, llavis voluminosos, nassos fins, colls estilitzats, cabelleres suaus… Van Steen pinta trets, basant-se en els cànons de bellesa exaltats pels actuals mitjans de comunicació. Demostrarà que la pressió mediàtica i el seu trampós photoshop han aconseguit enganyar-nos, normalitzant l'inassolible. Seguint en la seva anterior línia pictòrica, les obres destaquen per l'evident evolució tècnica: amb l'utilitzo del seu famós dripping, l'artista deixarà caure gotes de vernís, perfilant, cada vegada amb més detalls, seductores faccions. La intenció de van Steen és provocar reflexions sobre la interpretació del que ens atreu: perquè la nostra mirada contemporània reconeix una bellesa artificial i l'accepta com alguna cosa normal? Hem perdut la noció de la realitat? A través de la exposició "iCANDY" experimentarem quins són els límits de la bellesa. Descobrirem la línia subtil que existeix entre exageració i monstruositat. Ulls enormes i maliciosos ens seduiran amb el seu sensual encant. La bellesa universal no deixa de ser una quimera, la bellesa en l'art sí.

Sobre Monique van Steen.

Nascuda a Holanda-establerta a Barcelona Llicenciada en Belles arts a l'Escola Hogeschool voor Kunst en Vormgeving de la ciutat de ´sHertogenbosch, Va estudiar a l'Escola Politècnica de València on se li havia atorgat una beca Erasmus. Entre pintura, dibuix i ceràmica, les imatges figuratives han estat sempre presents en l'obra de la jove artista. Especialitzada en ceràmica escultural, Monique van Steen sempre es va expressar artísticament a través de tècniques molt diferents: llapis, carbonet i tinta xinesa…fins a arribar a la pintura sobre llenç. Delicades imatges contrasten amb la força expressiva dels colors utilitzats per l'artista. El seu estil molt recognoscible es caracteritza pel dripping, la tècnica que utilitza deixant degotar el vernís sobre les seves figures pintades a l'acrílic. Nombroses exposicions en tota Europa han consolidat l'èxit de Monique van Steen.

Després de l'exposició "Intimidades" en 2010, "iCANDY" és la seva segona exposició individual en la Galeria Artevistas, on les seves obres són part de la col•lecció permanent des de l'any 2007.

+INFO http://www.artevistas.com/b2c/index.php?page=pp_apertura_page.php&dir=1&md=0&tip=1&url_=monique-van-steen-artevistas-cat.htm&cod=14

GALERÍA ARTEVISTAS
Passatge del Crèdit, 4
08002 Barcelona
Tel/Fax (+34) 93 513 04 65
http://www.artevistas.com
http://www.facebook.com/artevistas

Dilluns a diumenge: de 11h a 21h sense interrupció.

Entrades populars