El projecte 'Taronges amb art' combina art i empresa #art

L'empresa 'Naranjas La Alegria' de Nules, Castelló, ha apostat per un nou projecte de col·laboració amb artistes emergents representats per galeries espanyoles. Aquest projecte anomenat "Taronges amb Art "consistirà en la intervenció de les caixes de taronges per aquests artistes, es fa una edició numerada i limitada a 100 caixes de cadascuna de les intervencions.

Els tres primers artistes a intervenir en aquest projecte seran Fernando Navarro Vejo (Cantàbria,1977), Cristina Calderón (Barcelona, 1972) representats per la Galeria Sicart (Vilafranca del Penedès) i Ingo Giezendanner (Basilea, 1975) representat per la galeria Espai Líquid (Gijón).

Les caixes han estat especialment creades per a aquest projecte en fusta amb un gruix de 5mm per que confereixi a la caixa una utilitat més enllà de ser un simple receptacle per a l'enviament de la taronges. El sistema de tancament és mitjançant imants el que permet obrir i tancar la caixa tantes vegades com es vulgui de forma còmoda i sense perjudicar ni danyar la tapa, mantenint així l'obra intacta per a la seva gaudi.

Les tapes han estat realitzades en aquesta ocasió en PVC o fusta amb vinil adhesivat segons la intervenció de cada artista. Les dimensions de la caixa són 28x44x23 cm i contindran aproximadament uns 12 kg de taronges (el contingut serà a elecció del client dins de les varietats disponibles). Totes les caixes aniran acompanyades d'un certificat de l'artista en què s'autentica l'autoria i el número corresponent a l'edició de cadascuna.

Art, salut, funcionalitat, el regal perfecte.

http://www.naranjaslaalegria.com/

Entrades populars