Regala Obra Gràfica d'Antoni Tàpies per Nadal #art

La llibreria-botiga de la Fundació Antoni Tàpies posa a disposició dels seus clients i visitants el catàleg d'obra gràfica en venda de l'artista amb motiu de les festes nadalenques. El servei ofereix per escollir més d'una trentena d'obres d'Antoni Tàpies signades i numerades. Enguany, per primera vegada, les adquisicions també es poden fer mitjançant la botiga en línia de la Fundació. També és possible via telefònica trucant al 93 487 03 15, i fent la vostra reserva. Recordeu que l'horari d'atenció al públic és de dimarts a diumenge de les 10.00 a les 19.00 h.

La llibreria-botiga de la Fundació també disposa d'un fons important de publicacions de i sobre Antoni Tàpies. També s'hi poden trobar les publicacions de la Fundació amb motiu dels projectes que tenen lloc al museu des de 1990. Així mateix, ofereix una sèrie d'articles de regal exclusius amb aplicacions de grafismes d'Antoni Tàpies, cartells de l'artista, postals i articles de papereria amb dissenys de la Fundació.

Accés a la botiga en línia i al catàleg d'obra gràfica de la Fundació Antoni Tàpies: http://botiga.fundaciotapies.org/?languageId=3


FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES
ARAGÓ, 255 - 08007 BARCELONA
TEL.: +34 934 870 315 - FAX: +34 934 870 009
MUSEU@FTAPIES.COM
HTTP://WWW.FUNDACIOTAPIES.ORG

Entrades populars