Fundació Joan Miró: 35 anys d’espectacles infantils i carnet 'FamiliMiró' #museus #infantil

La Fundació Joan Miró celebra trenta-cinc anys d'espectacles infantils i presenta el carnet FamiliMiró amb descomptes especials. El proper dijous 17 de gener a les 12.00 h la Fundació Joan Miró ha organitzat una trobada amb més de quaranta actors, intèrprets i titellaires dels principals grups de teatre del país, responsables de la creació i producció d'espectacles infantils. Amb ells podrem fer una revisió del que ha estat aquest gènere i presentar-vos el nou carnet.

En aquests 35 anys han passat per l'escenari de la Fundació més de 80 companyies i més de 700.000 espectadors. Les companyies també han evolucionat i els decorats i escenaris artesanals conviuen en l'actualitat amb muntatges audiovisuals més sofisticats. Però el llenguatge directe, la gestualitat, les tècniques d'oralitat més populars com l'escenificació de contes i cançons continuen oferint la màgia i la poètica d'un gènere que ha sabut connectar amb un públic molt exigent: els infants. Per poder analitzar què ha estat el teatre infantil aquestes últimes dècades i reflexionar sobre el seu futur, comptem amb la presència de:

Pep Bou – Centre de Titelles de Lleida – Cia. Anna Roca – Cia. Ínfima la Puça – Cia. de titelles Pa Sucat – Cia. Per Poc – La Closca – Marcel Gros – L'Estaquirot – L'Estenedor – La Fanfarra – Enric Magoo – Marduix Titelles – Teresa Monsegur (Grup Tres Terres) – Pengim Penjam – Ester Prim – Cesc Serrat – Teatre de Sac - Teatre Mòbil – Titelles Babi – Titelles Vergés – Toc de retruc – Tortell Poltrona – Txo Titelles –Xip Xap Teatre –Xirriquiteula.

Acte: trobada de grups de teatre i presentació nou carnet.
Dia: Dijous, 17 de gener, a les 12 h
Lloc: Auditori de la Fundació Joan Miró

http://www.fundaciomiro-bcn.org/

Entrades populars