La nova Barcelona Card 2013 ofereix Museus i transport gratuits #exposicions #museus

La targeta de Barcelona que ofereix transport públic gratuït, la Barcelona Card, inaugura ofertes i format pel 2013: Més de 280€ de descomptes i gratuïtat en entrades de museus, espais culturals, espectacles, establiments d'oci, botigues, restaurants, altres serveis i transports singulars.

- Targeta Barcelona Card vàlida per 2, 3, 4 o 5 dies consecutius, (dies naturals, no per a períodes de 24 hores).

- Transport públic gratuït: metro i autobusos urbans de Transports Metropolitans de Barcelona, línies urbanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, tramvies, tren a l'aeroport de Barcelona i Renfe rodalies zona 1.

- Descomptes en entrades a museus, espais culturals, espectacles, establiments d'oci, botigues, restaurants, transports singulars i altres serveis. + 280€ de descomptes amb la Barcelona Card

- Gratuïtat a centres culturals com ara: la Fundació Antoni Tàpies, Circuit de Catalunya, CosmoCaixa, DHUB-Disseny Hub Barcelona, DHUB-Museu de les Arts Decoratives i Museu Tèxtil i d'Indumentaria, Gran Casino de Barcelona, Jardí Botànic de Barcelona, Las Golondrinas-Tradicional, Mirador de Colom, MUHBA-El Call, MUHBA-Monestir de Pedralbes, MUHBA-Plaça del Rei, MUHBA-Refugi 307, Museu Barbier-Mueller d'Art Precolombí, Museu Blau, Museu de Ceràmica, Museu de la Música, Museu de la Xocolata, Museu del Modernisme Català, Museu Frederic Marès, Museu Nacional d'Art de Catalunya-MNAC, Museu Olímpic i de l'Esport, Torre de Collserola.

- Guia en sis idiomes (català/castellà/anglès/francès/alemany/italià) que inclou informació sobre els descomptes i les gratuïtats.

- Plànol general de la ciutat de Barcelona amb:
- La ubicació dels descomptes i gratuïtats.
- Plànol de la xarxa de metro.

Més informació: http://professional.barcelonaturisme.com/Professionals/productes-turistics/productes-turistics-detall-producte/_fRw6AmMgtpeo7jgIsljATAr348YqcUGY

Entrades populars