Taller amb Isaías Griñolo a Hangar #exposicions #museus
















29 i 30 d’abril 2013
Caminando decimos no  | Contra Tàpies
Taller amb Isaías Griñolo

Fundació Antoni Tàpies | Hangar

En el marc de Contra Tàpies, el 29 i 30 d’abril a la Fundació Antoni Tàpies i a Hangar, Isaías Griñolo, un dels artistes convidats a l’exposició, durà a terme el taller 'Caminando decimos no' sorgit de la col·laboració entre les dues entitats.

Amb l’objectiu de visibilitzar de forma col·lectiva els registres trobats a Internet sobre les protestes als carrers en el context de la crisis actual, a partir del poema Fandango de las plazasd’Antonio Orihuela, el taller es proposa crear un mapa cognitiu de vídeos amb les aportacions dels participants. Aquest mapa no pretén ser un treball acabat, doncs és només una forma de visibilitzar aquelles pràctiques on la gent diu NO mentre camina pels carrers, de gent que protesta a causa del creixent malestar social dibuixat en el nostre escenari social que la ideologia subjacent d’allò econòmic ha construït sobre i amb la vida de la gent.

El taller, pel qual no es requereixen coneixements previs, va dirigit tant a artistes com a totes aquelles persones interessades a participar d’una experiència de cartografia col·lectiva.

Entrades populars