Diumenge 22 setembre: Portes obertes a la Fundació Antoni Tàpies per La Mercè #lamerce #exposicions


Imatge en línia 2

Jornada de portes obertes a la Fundació Antoni Tàpies

22 de setembre del 2013 | Portes obertes
 
La Fundació Antoni Tàpies celebrarà una jornada de portes obertes el diumenge 22 de setembre de les 10.00 a les 19.00h amb motiu de la festivitat de La Mercè.
 
Visites comentades gratuïtes per La Mercè
22 de setembre del 2013 | Visites comentades

En el marc de La Mercè 2013, s'ofereixen dues visites comentades gratuïtes a l'exposició 'Tàpies. Des de l'interior' a la Fundació Antoni Tàpies, a les 17.00 i a les 18.00 h.

Exposició: 'Tàpies. Des de l'interior' | Fins el 3 de novembre

Comisari: Vicent Todolí

La Fundació Antoni Tàpies i el Museu Nacional d'Art de Catalunya presenten conjuntament una exposició que es desplega alhora en les sales de les dues institucions. Tàpies. Des de l'interior ha estat concebuda exclusivament a partir de les obres conservades a casa de l'artista i a la Fundació Antoni Tàpies, i segueix dues línies de treball diferenciades: d'una banda, les grans composicions murals; de l'altra, els objectes quotidians i els materials pobres.

A la Fundació Antoni Tàpies la tria se centra en una sèrie d'obres del 1946 al 2009 que evidencien l'interès de Tàpies pels materials pobres i pels objectes: des de l'ús del cartó, els fils i els cordills de les obres primerenques fins a l'assemblatge i a la incorporació de l'objecte en la superfície de la tela que es fan més manifestos a partir de finals de la dècada de 1960. La tria posa en relleu la voluntat de Tàpies de magnificar el que es considera petit i insignificant, per mostrar que tot allò que es concep com a marginal pot suggerir idees essencials.


Fundació Antoni Tàpies

Entrades populars