Arquitectura i Feng Shui a la Fundació Enric Miralles #arquitectura


Feng Shui (pronunciat correctament Fong Shway) significa literalment "vent-aigua". Es tracta d'un antic sistema xinès d'endevinació, que té per objecte harmonitzar a les persones amb el seu entorn i ajudar a atreure i aprofitar l'energia subtil del mateix, amb la finalitat de donar suport a la persona en l'obtenció de "fortuna", salut i felicitat. És una pràctica que ajuda a que els entorns on vivim siguin favorables per viure i aconseguir els objectius que ens vam marcar.

Losang Tenkyong ha estat practicant Feng Shui des de 2006, usant el sistema de Yap Cheng Hai. Losang és un monjo budista que segueix la tradició tibetana: 

"Al costat de la cultura xinesa del Feng Shui, he estudiat diverses tècniques que venen del cristianisme i la tradició druídica occidentals, conegudes a França com Geobiologia." 

La Fundació Enric Miralles, basant-se en la manera de fer i de pensar d'Enric Miralles, es constitueix com un centre per a l'experimentació de l'arquitectura contemporània i d'altres disciplines artístiques afins, essent una plataforma de coneixement i promoció.

16 OCTUBRE 2013
19:30 H

ENTRADA GRATUÏTA (Aforament limitat)

Fundació Enric Miralles
Passatge de la Pau 10 bis
Barcelona, Barcelona 08002
http://www.fundacioenricmiralles.com 


Entrades populars