Conferència de l'artista Ignasi Aballí sobre Antoni Tàpies #Conferències

Imatge en línia 1


Medi-missatge / Medi-missatge
Conferència a càrrec d'Ignasi Aballí, artista visual.
Dimecres 30 d'octubre, 18.30 h.
Fundació Antoni Tàpies

"Sempre he sentit per l'obra d'Antoni Tàpies una atracció molt primària i visceral. Gairebé des del començament de la meva activitat com a artista, la seva obra ha estat per mi un referent i ha format part del paisatge més proper. En certs moments fins i tot ha exercit algun tipus d'influència sobre el meu treball. Penso, però, que ara és quan més allunyat em sento de la seva obra en termes de vinculació professional.
Parlaré d'aquesta vinculació amb l'obra de Tàpies a partir de l'anàlisi d'una de les seves obres, i que es pot veure a l'exposició: Medi-missatge, de 1999."

Ignasi Aballí. Artista visual. Ha realitzat diverses exposicions individuals a Espanya i a l'estranger, entre les que destaquen les realitzades al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (2005), el Museu de Serralves d'Oporto, la IKON Gallery de Birmingham, el ZKM de Karlsruhe (2006), la Pinacoteca do Estado, São Paulo (2010) i Artium, Vitòria (2012). Ha exposat diverses vegades a la Galeria Estrany - De la Mota de Barcelona, a la Galería Elba Benítez de Madrid i a la Meessen de Clercq de Brussel·les. Ha participat a la 52a Biennal de Venècia (2007), a la 8a Biennal d'As-Sariqah (2007) i a la XIa Biennal de Sidney (1998).

Entrades populars