Ultims dies de 'La memòria representada' a la Sala Muncunill de #Terrassa

Imatge en línia 1

La memòria representada
(exposició multidisciplinària)
Associació d'Artistes d'Arts Visuals de Terrassa
 
Del 14 de setembre al 27 d'octubre de 2013

Alguns parlem de la memòria per definir com retenim el passat, el nostre passat, com el recordem, com el refem, o com el recreem, tot confabulant-lo, transformant els nostres records, creant-ne de nous. Oblidem fàcilment, i més en aquesta època en què paradoxalment tenim tanta simultaneïtat d'informació, amb tants mitjans per captar i per arxivar, en què aparentment tenim més accessibilitat a tot, per bé que també més caos. Fotografiem tot el que tenim al voltant, amb mòbils, tauletes, càmeres..., ens ho expliquem tot en xarxes socials, però sembla que cada vegada l'ésser humà està més buit. La societat actual fa que visquem el moment, ha canviat la manera de mirar i la manera d'observar.
Aquest podria ser un interessant punt de partida per crear una exposició en la qual s'analitzi, segons cada artista, com veu la memòria, entenent memòria com el nostre passat, els avantpassats, els nostres records, la nostra vida...

Sala Muncunill

La Sala Muncunill, inaugurada l'any 1986 i situada a l'interior d'un dels edificis singulars de la ciutat, el Vapor Amat, va néixer amb la voluntat d'oferir un espai municipal on celebrar exposicions divulgatives i alhora potenciar i afavorir la producció artística de la ciutat. Voluntat que s'ha consolidat al llarg d'aquest anys amb un seguiment creixent de les mostres programades.

Sala Muncunill
Adreça: plaça Didó, 3. 
08221 - Terrassa
http://www.terrassa.cat/Front/final/_YJxQFCkYh8y838wVElkKuGNPqi_dFwT9gpchECPnNss

Horaris: De dimarts a divendres de 17 a 20.30 h
Dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20.30 h
Diumenges, d'11 a 14 h
Dilluns i festius, tancat.

Entrades populars