Xerrada de l'artista Charo Gálvez a Can Castels de Sant Boi #Art #SantBoi

Imatge en línia 1

Xerrada-coloqui de l'artista Charo Gálvez que tindrá lloc el divendres 18 d'octubre a les 19 h. al Centre d'Art Can Castells, al carrer Lluís Castells 16, de Sant Boi de Llobregat.

MATERIAL 'S SOUL
CHARO GALVEZ ( Huelva 1961 )

Més de 25 anys de trajectòria com a artista plàstica i visual.

Una constant en la meva obra ha estat l'ús de diferents materials . Són obres en què l'important és el material per si mateix , podem apreciar la vibració dels mateixos en la manera de presentar-los. Són materials amb els que he anat elaborant el meu llenguatge plàstic, de caràcter minimalista i conceptual . No són materials atractius per si mateixos però els he transmès un alè de vida i una ànima en integrar en les meves obres , en aquesta exposició podem trobar una petita mostra , ja que tinc obres de grans dimensions en ferro , plom , paper ...

Però Lasaleta és un espai intimista que convida a establir un diàleg entre les diferents obres i materials ... les butaques ( una davant de l'altra) són el simbolisme del diàleg i la conversa que mantenen les obres entre si ... la manera en què estan col · locades les obres , l'espectador salta dels negres de la butaca acabada a la pintura ia les obres petites de cautxú que et porten als grisos del paper de llana tornant a la butaca inacabada i les tires de cautxú de la peça muntada sobre bastidor de ferro , al plom , l' feltre ... la mirada de l' espectador és com una dansa que salta , gira i acaricia les obres de diferents textures , de colors neutres , unes sensuals , altres dures , aquelles tendres , lleugeres , pesades ... cap indiferent, encara que diferents , conviuen i dialoguen , riuen i ploren , mudes ... en silenci , sense sorolls , esperant l'agudesa de l'espectador que desperti les seves ànimes .

Vidèo i entrevista de l'exposició:

http://youtu.be/3Qms5BhvHWo

Entrades populars