Hangar pren la Fundació Antoni Tàpies amb FACTOTUM #Exposicions



Imatge a càrrec de David Mutiloa


FACTOTUM
18.12.13 / 12.01.14
Fundació Antoni Tàpies

Inauguració dimarts 17.12.13 a les 19:30 h. | Entrada lliure

FACTOTUM és una proposta del centre de creació Hangar que podeu visitar a la Fundació Antoni Tàpies i que s' inclou en el programa de l'exposició FAQ: zona de preguntes freqüentsorganitzada en col·laboració entre la Fundació Antoni Tàpies, Hangar, Sala d Art Jove i Idensitat.

FACTOTUM es divideix en dos temps, dues inauguracions i un calendari paral·lel d'activitats. Autocomissariada pels propis residents, i sense narrativa prèvia, planteja interrogants sobre el Relat expositiu: si aquest relat es conforma com a recorregut comisarial per un conjunt d'obres, què passa quan aquesta narració és absent? I si l'única condició per la qual el conjunt d'artistes i de treballs es troba a la sala respon estrictament a coordenades espai-temporals, quin sentit li donem a una intervenció col·lectiva? Quin impacte té aquest temps compartit? Quins diàlegs es donen? Hi ha un locus comú més enllà de la mirada d'aquells que els situen en un mateix espai/temps?

ARTISTES
Aggtelek, Sebastián Cabrera, Enric Farrés Duran, Marla Jacarilla, Victor Jaenada, Laura Llaneli, Llobet & Pons, Jan Mech, Jonathan Millán, David Mutiloa, Rasmus Nilausen, Quim Packard, Ariadna Parreu, Ryan Rivadeneyra, Gerard Rubio, Mireia c. Saladrigues, Pep Vidal

FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES
Aragó, 255 - 08007 Barcelona
Tel. +34 934870315 - Fax: +34 934870009
museu@ftapies.com
www.fundaciotapies.org

Entrades populars