La Fundació Antoni Tàpies ofereix una visita guiada amb les comissàries de 'Fuga' #Art #Barcelona
















Visita guiada a 'FAQ: Zona de preguntes freqüents'
Fundació Antoni Tàpies
4 de desembre 2013 | 18h. Entrada lliure.

Avui a les sis de la tarda, a la Fundació Antoni Tàpies, les comissàries de Fuga: variacions sobre una exposició, oferiran una visita guiada de la mostra, on s'exposen els treballs dels artistes de la Sala d'Art Jove que formen part del projecte FAQ: Zona de preguntes freqüents.

La visita anirà a càrrec de Beatriz Escudero, Sonia Fernández Pan, Rosa Lleó, Maria de Pfaff i Zaida Trallero, la visita serà un recorregut per aquesta exposició, que incideix en el fet que tota relació d’obres té nombrosos nivells de lectura, en la múltiple capacitat interpretativa de l’art i en els diversos recorreguts en què un mateix conjunt d’obres pot ser organitzat. Això es reforça amb la proposta, en aquesta publicació, de cinc variacions possibles, entenent l’exposició com un territori de múltiples i simultànies línies de fuga.

A Fuga, el fet expositiu no s’entén només dins la sala d’exposicions, sinó que s’acompanya d’altres temporalitats a través d’un seguit d’activitats. Si pensem en l’exposició com una imatge que presenta, en un temps i un espai concrets, una realitat molt concreta, les activitats que acompanyen Fuga funcionarien com un “fora de camp” per explorar i repensar el concepte d’exposició com un espai que també exigeix una fuga més: la del mateix mitjà entès com un contenidor d’art.

Fuga: variacions sobre una exposició és el punt final de la programació 2013 de la Sala d’Art Jove, que ha estat precedit pel projecte Avantsala: apunts per a una exposició, que va comprendre un seguit de taules rodones, projeccions i entrevistes relacionades amb els projectes seleccionats.

Fundació Antoni Tàpies
Aragó 255, 08007 Barcelona 

Entrades populars