La Galeria Marc Domènech obre les seves portes amb una exposició d'André Masson #Exposicions

Inauguració i obertura: Dijous 12 de desembre 2013 a les 19.30h.

Barcelona és a punt de disposar d'una nova galeria. Després d'un llarg any de preparació i treball, s'inaugura la Galeria Marc Domènech. Segons els impulsors de la iniciativa, l'obertura comporta l'inici d'una nova etapa en la que es tracta d'enfortir, amb rigor i professionalitat, el compromís  amb l'apassionant món de l'art.

Exposició d'obertura:

Il n'y a pas de monde achevé
André Masson 
12.12.2013 - 30.01.2014

La Galeria Marc Domènech obre les seves portes amb l'exposicio Il n'y a pas de monde achevé de l'artista André Masson . El llançament de la galeria amb aquesta exposició no és casual. Els organitzadors confesen que han admirat l'obra de Masson durant molt de temps i sempre han volgut fer una exposició que proporcionés una visió clara i completa del seu extens i variat univers artístic al públic català. "Volem explorar alguns aspectes de la seva obra que mereixen la nostra atenció i que han estat examinats poques vegades adequadament en els programes dedicats a ell fins ara. La nostra elecció dels seus dibuixos eròtics, així com el conjunt de les obres que il·luminen les afinitats formals entre les seves obres i les de Joan Miró - amb qui va compartir una amistat que data dels anys de la rue Blomet - demostra això".

Masson va ser un artista compromès amb el seu art i el seu temps, un treballador incansable i un lector voraç. Pocs artistes com ell han retratat la solitud i la desesperació, l'instint animal que sustenta la vida i tots els contrastos i contradiccions que ens envaeixen. Les seves obres ens endinsen en els profunds laberints de l'ésser humà. La seva pinzellada no només dibuixa paisatges i objectes, sinó que també es despulla, fent visibles les ocultes passions humanes inherents i immutables. " Tout doit revenir au feu original » , com el mateix Masson escriure . Michel Leiris ja va escriure que Masson era un d'aquests artistes que "pinta per pensar". 

Galeria Marc Domènech
Ptge Mercader 12, bxs
08008 Barcelona
T: 935 95 14 82
info@galeriamarcdomenech.com
Horari de la Galeria Marc Domènech: 
Dilluns a divendres de 10h. a 14h. i de 16h. a 20h. 
Dissabtes amb cita prèvia.

Entrades populars