'Age of iron' d'Isabel Pons Tello a Eurostars Grand Marina #exposicions

Del 13 de febrer al 7 d'abril de 2014

Inauguració: 13 de febrer 2014, a les 20 hores.

Isabel Pons Tello exposa a l'Hotel Eurostars Grand Marina, ubicat a l'edifici World Trade Center Barcelona. L'exposició individual, titulada Age of Iron, mostra 18 obres representatives de la trajectòria de l'artista en els darrers anys.

Isabel Pons Tello (Barcelona, 1960) és Artista Visual i Professora d'Arts Plàstiques. Cursa estudis al Centre d'Art i Disseny de Barcelona (Escola Massana) i es gradua en Arts Aplicades. S'especialitza en Disseny Gràfic i Arts Visuals. Mostra la seva obra a sales d'exposicions, institucions i col·leccions privades de Barcelona, Madrid, Bilbao, Corunya, València, Valladolid, Logronyo, Girona, Burdeus, Avinyó, Albi, Brescia, Abu Dhabi i Nova York.

Pons Tello experimenta amb composicions matèriques fetes amb resines minerals i ferro rovellat. Estableix un diàleg amb les peces metàl·liques, amb els objectes de desballestament de la societat industrial, per tal d'aconseguir una redimensió de context i funció, una resurrecció objectual que aporti un nou significat simbòlic i estètic.

Un art ponc convencional que s'interroga sobre el pas del temps, sobre els efectes de la natura en els materials, alhora que analitza els límits mateixos de la plástica i juga amb les paradoxes sensorials de les formes que emergeixen dels quadres i escultures.

Eurostars Grand Marina Hotel
Edifici World Trade Center
Moll de Barcelona, s/n, 1a planta
08039 Barcelona
http://isabelponstello.wordpress.com/2014/01/25/exposicio-de-pons-tello-a-lhotel-eurostars-grand-marina/

Entrades populars