'Espais Oberts' de Neus Colet a l’Espai Macià de Les Borges Blanques #exposicions

El proper dissabte 1 de febrer tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Espais Oberts" de Neus Colet. Organitzada per ARTS25400 la mostra inclourà bona part de la seva  obra recent, centrada sobretot en l'escultura i el gravat, dues tècniques que Colet practica des dels inicis de la seva trajectòria artística el 1987. L'obra està inspirada en els poemes del llibre Cançons de la roda del temps, de Salvador Espriu, formant part del programa oficial de l'Any Espriu 2013, i ens invita a reflexionar sobre els objectes i el seu espai. La seva obra ha estat exposada internacionalment, des de França a Alemanya i de Bèlgica a Àustria, a banda de diverses ciutats catalanes i de la resta de l'estat espanyol. 

L'acte inaugural tindrà lloc a les 19:30 a la planta 0 de l'Espai Macià de Les Borges Blanques i l'exposició es podrà visitar de forma gratuïta fins el 27 de febrer.
Col·laboren: Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, Olis Salvador Farré "Chicó", Consell Comarcal de les Garrigues, Ajuntament de les Borges Blanques.

Entrades populars