La pintura d'Angels Le Fou a l'Hotel Eurostars Anglí #exposicions























Una de les obres exposades de l'artista Angels Le Fou.

Del 9 de gener de 2014 fins al 10 març del 2014 es podrà visitar la mostra de pintures de l'artista valenciana Angels Le Fou a l'Hotel Eurostars Anglí de Barcelona.

Angels Le Fou, artista nascuda a València va cursar Belles Arts a Barcelona, amb un període d'estada a París. Un cop llicenciada, la pintora va abandonar la capital catalana per instal·lar-se a Berlín, on va residir quatre anys i mig. La pintura de Le Fou conté una gran força de traç i combina una gran paleta de colors tractant de transmetre des del més intens del sentiment humà. L'abstracció de les seves pintures abasta tants temes com el mateix cosmos, transformats en pinzellades, esquinços, vessaments de pintura, gotes, tonalitats...

Des de la bellesa de la vida, fins als seus costats més durs i foscos, des de l'alegria fins a la tristesa, l'amor, la solitud, la massa i l'obstrucció de l'ésser humà pels sistemes que el governen, la societat, els límits... Angels Lefou deixa davant nostre tot un treball intel·lectual de reflexions sobre la vida i l'ésser sensitiu que som i això ho transforma en un fantàstic llenguatge pictòric amb la intenció d'aconseguir que l'espectador davant l'obra iniciï noves vies de pensament i connexions, així com gaudir de la bellesa de cadascuna de les seves peces.

Web de l'artista: http://www.angelslefou.com/site/index.php

Hotel Eurostars Anglí
Carrer Anglí, 60.
Barcelona

Entrades populars