"Paisatges de pressió" de Kathrin Golda Pongratz a la Fundació Joan Miró #exposicions

'Paisatges de pressió' de Kathrin Golda Pongratz

Del 21 de gener al 18 de maig de 2014
Fotografia al vestíbul. Fundació Joan Miró

Presentació al públic, a càrrec de Kathrin Golda Pongratz
Dissabte 1 de febrer de 2014 a les 12.30 h

Kathrin Golda Pongratz presenta la sèrie fotogràfica Paisatges de pressió al vestíbul de la Fundació Joan Miró. Les imatges de Kathrin Golda Pongratz mostren els terrenys agrícoles del Prat de Llobregat durant les negociacions sobre la possible construcció del complex Eurovegas en aquest territori.

Les fotografies, que es poden veure del 21 de gener al 18 de maig de 2014, donen lloc a una reflexió sobre polítiques territorials, processos de desenvolupament urbà i les múltiples facetes de la productivitat d'un territori. El proper 1 de febrer a les 12.30 h, Kathrin Golda Pongratz farà una presentació oberta al públic sobre l'obra fotogràfica exposada.

Paisatges de pressió parteix de la convicció que les polítiques d'estructuració territorial responen principalment a la lògica de l'economia global i en conseqüència converteixen qualsevol territori metropolità en objecte d'especulació. En els darrers dos anys, els terrenys agrícoles periurbans més fèrtils del Prat de Llobregat van ser designats momentàniament al projecte transnacional d'Eurovegas. Les fotografies ofereixen una nova mirada a aquests paisatges sotmesos a pressió i donen lloc a una reflexió sobre polítiques territorials, processos de desenvolupament urbà i les múltiples facetes de la productivitat d'un territori.

Fundació Joan Miró
Parc de Montjuïc
08038 Barcelona
tel. +34 934 439 070/ 630 634 905
press@fundaciomiro-bcn.org
www.fundaciomiro-bcn.org
 

Entrades populars