El llegat de Nino Bravo i Juan Bau pren la Fundació Antoni Tàpies #exposicions


Mireia c. Saladrigues i Francisco Manuel Ferrús a la Fundació Antoni Tàpies.


Buscaré un lloc per a tu: Manferri en viu
Un concert de Francisco Manuel Ferrús dirigit per Mireia c. Saladrigues.

Divendres 7 de febrer a les 20:00 h
Duració aproximada d’una hora. 
Es prega puntualitat.
Entrada lliure | Fundació Antoni Tàpies

En el marc del projecte FAQ: Zona de preguntes freqüents, l’artista Mireia c. Saladrigues ha organitzat una acció artística-musical titulada Buscaré un lloc per a tu, de la mà de l'artista aficionat Manuel Ferrús, un dels agents de seguretat de la Fundació Antoni Tàpies, conegut musicalment com a Manferri.

Manuel Ferrús és cantant amateur i gran admirador de la música de Juan Bau, Nino Bravo i Sau i oferirà un concert amb temes d'aquests i altres artistes a la Fundació. La intenció del projecte és fer visible la doble condició de Francisco Manuel Ferrús / Manferri i l’ús que fa de la Fundació Antoni Tàpies: assaja a l’auditori i canta en finalitzar les rondes. A més, l'artista ha rebut un generós recolzament dels seus companys a la Fundació a l’hora de cultivar els interessos musicals, i de desenvolupar-ne activitats relacionades. 

El que podria ser una història subalterna esdevé doncs un lloc comú, un lloc de solapaments entre estrats culturals desdibuixats, i de col·laboracions que, a manera de porositats, ocorren en uns moments que podem considerar com a espontanis però que qüestionen el nostre lloc. 

El concert Manferri en viu és el resultat dels diversos assajos que han tingut lloc a les sales -2 durant l’exposició de FACTOTUM. Aquests han esdevingut quan Francisco Manuel Ferrús / Manferri i Mireia c. Saladrigues coincidien en horari, respectivament, com a vigilant de seguretat i amfitriona.

Fundació Antoni Tàpies
Aragó 255
08007 Barcelona

Entrades populars