Exposició del fotògraf Fran Martí: Etiòpia, entre somni i realitat #exposicions

Fran Martí. Dona Karo - Etiòpia 2012 - 105cm Alt x 90 cm A - Dibond & metacrilat 

Etiòpia, entre somni i realitat
Del 26 de febrer al 30 de març 2014
Galeria Out of Africa | Sitges

Inauguració, amb la presència de l'artista, còctel amb cava i música tradicional africana: el dissabte 1 de març 2014, a les 19.30h. 

Presentació de "Etiòpia, entre somni i realitat", un assaig fotogràfic de l'artista Fran Martí (Barcelona). L'exposició aborda amb sensibilitat la manera de vida i l'art corporal de les tribus de la vall de l'Omo (al sud d'Etiòpia), algunes de les quals estan en risc d'extinció. En aquest treball, l'autenticitat de l'ancestral contrastada amb tècniques d'il·luminació artificial, transmet un aire irreal que commou i pertorba.

Fran Marti és un artista independent amb una extensa trajectòriacom a fotògraf de viatges i de retrat editorial. Poesia narrativa i poesia de la imatge són les coordenades de les constants de Martí:la nostàlgia, el trànsit i la identitat de l'individu. Un "panta rei" que evoca el paradís a l'exili.

Conferència "Etiòpia, les increïbles tribus de la vall de l'Omo",per Jordi García Guitart, gran expert en Etiòpia, el dimecres 26 de febrer, a les 11.30 h.


Galeria Out of Africa 
Carrer Major, 7 - carrer Nou
08870 Sitges
www.galeria-out-of-africa.com 

Entrades populars