Cicle "Llegim el Patrimoni. Literatura i Història" a Tarragona #patrimoni #tallers #ca


Dimarts vinent, 25 de març, s’inicia la nova proposta que el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona  en col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona i el Taller de Lectura de l’ONCE, us proposa dins del programa “Llegim el patrimoni. Literatura i Història”.

En aquesta ocasió i amb motiu de la commemoració del Bimil·lenari de la mort d’August, el cicle s’articula a l’entorn del que va ser el primer emperador de Roma, a partir de la novel·la de John Williams, August, guardonada l’any 1973 amb el National Book Award.

El dimarts 25 de març a les 19 h, al Museu Arqueològic (plaça del Rei, 5) es portarà a terme la presentació d’aquest llibre, a càrrec d’Albert Torrescasana, que ha estat el traductor de l’edició publicada per Edicions 62 el passat 2013 i que ha traduït, també, altres llibres del mateix autor.
 
A més:

- La conferència Una estàtua d’August a Tàrraco? a càrrec de Joaquín Ruíz de Arbulo, catedràtic d’Arqueologia de la URV es portarà a terme el dimarts 29 d’abril .

- L’activitat proposada dins del programa “Clàssics a escena”, entorn a la figura d’August a través d’una selecció de textos clàssics –de Virgili, Ciceró, Plutarc, Ovidi– “Els he donat un imperi sense fi”, tindrà lloc el dissabte 10 de maig.

Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Av. Ramón y Cajal, 82
43005 Tarragona
Tel. 977251515 Ext: 18408
www.mnat.cat

Entrades populars