Convocatòria XIX Biennal d'Art Contemporani Català 2014 #beques #premis #ca

Convocatòria XIX Biennal d'Art Contemporani Català 2014

Es convoca la "XIX BIENNAL D'ART CONTEMPORANI CATALÀ 2014", exposició itinerant, organitzada per Canals-Galeria d'Art i el Museu de Sant Cugat, amb l'objectiu d'estimular i de promoure la creativitat dels joves artistes de les arts visuals, posant especial atenció en els components d'innovació.

1. Hi poden participar tots els artistes de les arts visuals residents i empadronats a Catalunya, nascuts a partir del gener de 1978. No hi poden participar els artistes que hagin participat en les dues últimes edicions de la Biennal.

2. El tema, la tècnica i el procediment són lliures. En tractar-se d'una exposició itinerant, les obres no han d'excedir els 200 x 200 cm., en el cas de les obres bidimensionals i de 100 kg. de pes les tridimensionals i d'altres formats, inclòs 

3. Les obres seleccionades s'exposen a Sant Cugat del 9 d'abril al 29 de juny de 2014 al Museu del Tapís Contemporani – Casa Aymat, i seguidament, a diferents ciutats de Catalunya, de forma itinerant.

5. Els artistes seleccionats rebran 200 €uros, com ajut per la producció de l'obra.

6. S'ha de presentar un dossier en un únic arxiu, en format PDF amb:

 Un mínim de sis fotografies –d'alta qualitat- d'obres diferents i inèdites, en color, que l'artista pretén presentar per aquesta biennal, i realitzades dins l'últim any, però que no hagin estat seleccionades ni premiades en cap altre

 Cada fotografia haurà d'anar acompanyada d'una fitxa tècnica de l'obra: títol, tècnica, suport, mides, any de realització i si cal, comentaris addicionals.

 Dades personals de l'artista: adreça actual –nom, carrer, Cp i població-, telèfon mòbil, adreça de correu electrònic

 Una fotocòpia del DNI o d'altre document acreditatiu

 Els no nascuts a Catalunya, han de presentar fotocòpia d'empadronament a la

població corresponent de Catalunya

 Declaració escrita de l'artista, on hi consti que les obres que presenta no han participat en cap altre concurs.

 Tots aquests documents són imprescindibles per a optar a la participació en la

7. Aquest dossier s'ha d'enviar en un únic arxiu, en format PDF a l'adreça de correu electrònic biennal2014@canals-art.com La recepció de dossiers finalitza a les 24 h. del dia 21 de març de 2014. Per a qualsevol consulta relativa a l'enviament del dossier, trucar al telèfon 607 25 39 98.

8. El jurat de selecció està format per: Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat, Josep Canals, galerista i director de la Biennal; Ricard Planas, director de la revista Bonart de Girona; Arnau Puig, crític d'art, historiador i filòsof; Dra. Mar Redondo, Vicedegana de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona; i Aureli Ruíz, artista plàstic i visual de Reus.

9. Entre les fotografies rebudes en els dossiers, el jurat seleccionarà les obres que formaran part de la "XIX BIENNAL D'ART CONTEMPORANI CATALÀ 2014". Les decisions del jurat són inapel·lables.

10. Els autors seleccionats per a participar en la XIX Biennal hauran d'aportar l'embalatge adient a les característiques de la peça i la naturalesa itinerant de la biennal. Alhora, si les obres han de tenir un muntatge específic, s'acompanyaran amb una fotografia o croquis model de com han d'anar muntades, o bé s'adjuntaran les corresponents instruccions per realitzar-ne la correcta col·locació.

11. La presentació de les obres, implica la cessió gratuïta a favor de Canals-Galeria d'Art, durant el termini de duració de la Biennal i dels drets de reproducció.

12. La selecció de les obres per a la seva exposició a la Biennal implica la cessió gratuïta de les mateixes, així com dels seus drets de reproducció, per part dels autors a favor de Canals-Galeria d'Art, durant el termini de duració de la Biennal.

13. La participació en aquesta "XIX BIENNAL D'ART CONTEMPORANI CATALÀ 2014" estableix l'acceptació d'aquestes bases i la renúncia a qualsevol reclamació

http://www.canals-art.com

https://www.facebook.com/pages/XIX-Biennal-Dart-Contemporani-Catal%C3%A0-

Entrades populars