La Fundació Tàpies i Poliorama ofereixen gratuitats i descomptes a les seves activitats infantils #ca #infantil #tallers #agenda

Arran de l'acord de col·laboració entre la Fundació Antoni Tàpies i la companyia Viu el teatre del Teatre Poliorama de Barcelona, ambdues entitats ofereixen descomptes i gratuitats per a alguna de les seves activitats familiars.


Així, les families que participin al taller infantil El joc de la néta de Francesc Simon, que organitza la Fundació Antoni Tàpies, el proper dissabte, 8 de març del 2014, gaudiran d'un descompte del 50 % en el preu de l'entrada a l'obra de teatre infantil El Petit Dalíinterpretada per Viu el Teatre al Poliorama de Barcelona el proper 9 de març.


Igualment, els  espectadors que vagin a veure l’obra d’El Petit Dalí interpretada per Viu el Teatre al Poliorama de Barcelona podran gaudir de més art que mai. No només hauran conegut una mica millor l’obra del geni  de Figueres  sinó que, a  més, podran participar  gratuitament al taller familiar a la Fundació Antoni Tàpies 'El Joc de la néta de Francesc Simón', que se celebrarà el proper dissabte, 8 de març del 2014. Aquesta oferta té les places limitades i cal fer reserva al 932 075 862 o a reserves@ftapies.com

També s'ofereix un descompte del 25% a les families que vulguin veure l'obra 'El petit Dalí' al teatre Poliorama el proper 9 de març i simplement es presentin a taquilla i diguin 'Magrada l'art'.  

Més informació:

Taller familiar 'El joc de la neta de Francesc Simon' a la Fundació Antoni Tàpies:


Obra de teatre infantil 'El Petit Dalí' al Teatre Poliorama: 


Entrades populars