Els Museus de Barcelona surten per Sant Jordi #llibres #ca


Un catàleg de Warhol posant al costat de l'esculptura 'Mitjó' de la Fundació Antoni Tàpies.​

La Fundació Antoni Tàpies a la Rambla Catalunya.

A l'edició d'enguany de la festivitat de Sant Jordi, la Llibreria de la Fundació Antoni Tàpies  disposarà d'un punt de venda de llibres i catàlegs a Rambla Catalunya 58, Barcelona, i oferirà un descompte del 10% en tots els llibres. Visiteu la botiga on-line de la Fundació Antoni Tàpies, i podreu consultar el seu catàleg. Enllaç a la Llibreria on-line de la Fundació.

La Fundació Joan Miró a Les Rambles.

La Fundació Joan Miró també celebra la diada de Sant Jordi. La llibreria i la botiga de la Fundació celebren la Diada de Sant Jordi oferint un 10% de descompte en la compra de llibres. Com l'any passat, també serem presents al cor de la celebració amb una parada a la Rambla, a l'alçada del carrer Pintor Fortuny.  més, aquest any, hi trobareu Joan Punyet Miró signant exemplars del seu llibre Al voltant de Miró i les autores de Mironins signant el seu llibre per a nens.

Bookcrossing 2014

La Biblioteca de la Fundació Antoni Tàpies participarà una vegada més en el projecte Bookcrossing amb motiu del Dia del Llibre. Es tracta d'una iniciativa conjunta de 70 biblioteques de centres i museus d'art contemporani que cada any posen en circulació a diversos llocs públics més de 5.000 llibres procedents dels fons duplicats de les biblioteques. La Biblioteca aportarà llibres que es distribuiran en diversos punts de la ciutat.

Entrades populars