Presentació de «Le quatrième mur» de Pol González Novell a Zumzeig #artistes #ca

de Pol González Novell
13 de maig, 20h

El proper dimarts 13 de maig Sant Andreu Contemporani (SAC) presentarà en primícia el projecte guanyador en la modalitat de Projecte del Concurs D'Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2013: Le quatrième mur, de Pol González Novell.

Le quatrième mur s'articula a partir de la gravació d'una entrevista al cineasta francès Olivier Giroud, on el director relata diferents fets i reflexiona sobre els mecanismes de construcció del relat cinematogràfic en relació a la pel·lícula que vol rodar. Un film que mai arribaria a veure la llum.

A la vegada que subratlla els mecanismes de construcció del relat, aquest projecte posa tots els elements en funció de la història. D'aquesta manera, l'espectador pot construir la pel·lícula mentalment, no només a partir d'indicacions narratives (com passa en un guió) sinó a través de les capacitats de suggestió de tots els elements generadors de la història.

Aquí la posició de l'artista consisteix en articular diversos nivells de representació afegint imatges suggestives, perquè en entrellaçarles aparegui Le quatrième mur como a nova idea cinematogràfica.

La projecció de la pel·lícula es complementarà amb un cinefòrum i un «pica-pica» al bistrot de Zumzeig.

Zumzeig
Béjar 53
08014 Barcelona
Metro L3 Tarragona – L1 Hostafrancs

Entrades populars