Visita guiada a tres edificis modernistes de Lluís Domènech i Montaner #tallers #ca

Frontispici de La Ilustración artística. Periódico semanal de literatura. artes y ciencias. Barcelona: Montaner y Simón. Volum IX, segon semestre de 1890.

Nou itinerari guiat per tres edificis de Lluís Domènech i Montaner

L'itinerari que us ofereix la Fundació Antoni Tàpies té com a objectiu donar a conèixer la història de l'antiga editorial Montaner i Simon, obra de l'arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner, a través d'una visita a la Fundació Antoni Tàpies, antiga seu de l'editorial, i a dos edificis del mateix arquitecte que hi estan estretament lligats: el palau Montaner, ara seu de la delegació del govern de l'Estat espanyol a Catalunya, i la Casa Thomas, avui botiga de mobiliari de disseny Cubiñá. 

CALENDARI: dissabtes 26 d'abril, 24 de maig, 14 de juny, 20 de setembre, 25 d'octubre i 22 de novembre de 2014, a les 11.00 h.

LLOC DE TROBADA: Fundació Antoni Tàpies.

DURADA: 2 h.

IDIOMA: català.

PREU: 7 euros. Joves fins a 16 anys i Amics de la Fundació Antoni Tàpies, gratuït.

INFORMACIÓ I RESERVES: cal fer reserva prèvia 10 dies abans de la data de la visita (932 075 862 / reserves@ftapies.com).

ACTIVITATS RELACIONADES: El joc de la néta de Francesc Simon (activitat per a famílies) i Cafè i paraules (activitat per a adults).

Més informació a: www.fundaciotapies.org

Organitza:

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona

Entrades populars