Art Sitges Weekend 2014, primera ruta de l'art de Sitges #fires #ca

Art Sitges Weekend 2014

Del 27 al 29 de juny de 2014
Sitges, Catalunya.

L'Associació de Galeries d'Art de Sitges (AGAS) presenta la Primera Ruta de l'Art de Sitges. 

Del 27 al 29 de juny, la vila marinera es converteix en capital de l'art, amb un seguit d'activitats que donen el tret de sortida a les exposicions d'estiu de les set galeries associades. Trobades amb els artistes, còctels, projeccions, performances, dedicatòries de llibres, música, dansa...

L'Art Sitges Weekend és la primera activitat que organitza l'AGAS, constituida el mes d'abril passat, i neix amb la voluntat de convertir-se en una cita anual.

L'AGAS està integrada per set galeries d'art: Sala d'Art Nicolás, Galeria Out of Africa, Danubio Galeria d'Art, Galeria Álex Voinea, Galeria Fernando Suárez, Atelier Blanca De Nicolás i Guerrero Galeria d'Art.  

L'art Sitges Weekend s'organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges, Turisme de Sitges, Visit Sitges, Tendencias del Mercado del Arte i Bonart.

Actes principals

- Divendres 27 de juny

12.00 – Inauguració oficial de la 1ª Ruta de l'Art de Sitges a càrrec de Miquel Forns i Fusté, Alcalde de Sitges - Fragata de Sitges.

18.00 - 20.00 – Inauguració de les exposicions a les set galeries (consultar dossier).

- Dissabte 28 de juny

11.00 – Taula rodona sobre el coleccionisme d'art contemporani a càrrec de Marga Perera, de Tendencias del Mercado del Arte - Auditori de l'Edifici Miramar.

13.00 – 20.00 – Activitats diverses a les galeries (consultar dossier).

- Diumenge 29 de juny

13.00 – 19.00 – Activitats diverses a les galeries (consultar dossier).

Organitza: AGAS, Associació de Galeries d'Art de Sitges.

L'Associació de Galeries d'Art de Sitges neix amb la voluntat de sumar esforços en la promoció de l'art i la cultura en aquesta localitat.

Amb una política cultural i artística de primer pla, Sitges perpetua el seu desenvolupament com a ciutat cultural, històrica i artística on la cultura, l'art i l'arquitectura es fusionen gràcies a l'organització d'exposicions permanents i temporals, en els seus museus, fundacions i també en les galeries d' art que exposen artistes de gran qualitat.

Més informació: http://www.visitsitges.com/es/sitges-news/1387-art-sitges-weekend

Entrades populars