'Changing Tracks' al Bòlit de Girona #exposicions #ca

El Museu Dels Esdeveniments Interconnectats
Noah Rose

Via Verda de Girona
Del 14 de juny al 2 de novembre de 2014
Inauguració: dissabte 14 de juny a les 19h, pont de Sant Feliu
 
Demà dissabte 14 de juny a les 19h al costat del pont de Sant Feliu tindrà lloc la inauguració del Museu dels Esdeveniments Interconnectats, la intervenció de Noah Rose dins del projecte "Changing Tracks", que acull el Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona.
 
Aquest projecte europeu d'arts visuals i digitals contemporànies vol transformar antics traçats ferroviaris de Girona, Tortosa i Olot en espais de exposició artística a l'aire lliure per acostar l'art contemporani cercant la complicitat ciutadana. I ho ha fet a partir de la mirada de l'arquitecte català Xevi Bayona, l'artista irlandesa Aideen Barry i el creador britànic Noah Rose.
 
El Museu dels Esdeveniments Interconnectats és una instal·lació escultòrica conformada per una sèrie de "cabines d'esdeveniments" on es mostren diferents objectes i històries connectades entre elles. La clau que uneix aquestes peces de museu potencialment dispars i que sorgeixen del context més immediat és que es presenten com esdeveniments en lloc d'objectes estàtics. Les quatre cabines estan instal·lades al llarg del bici-carril de la ciutat a les Hortes de Santa Eugènia, el Pont de Sant Feliu, Plaça Catalunya i la Plaça dels Països Catalans.

El projecte forma part d'una col·laboració cultural amb dos comtats del Regne Unit i Irlanda a on participen un artista de cada país i que està finançat per la Unió Europea.
 
Més informació:

www.changingtracks.eu
www.bolit.cat

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona
Pujada de la Mercè 12 17004 Girona
www.bolit.cat

Entrades populars