Atreveix-te a fer un Jardí Botànic




Els primers diumenges de cada mes a les 12h teniu una cita al Jardí Botànic de Barcelona al taller 'Mediterraniam. Embranca’t al Botànic'. A través d’un joc que planteja reptes i proves que s’hauran de superar es podrà descobrir de mica en mica aquest espai tan emblemàtic de la ciutat. L’estratègia dels components del grup serà clau per a construir un jardí botànic sostenible. No et perdis aquesta activitat en família aquest estiu!

Hi ha una plaga de pugons! Les plantes es moren després de la sequera estival! Has de dissenyar un projecte per estudiar una espècie amenaçada! 

Tot superant proves i prenent decisions sobre els reptes que ens plantegin, aprendrem a construir i gestionar un jardí botànic a la nostra ciutat i anirem descobrint de ben a prop el Jardí Botànic de Barcelona. 

Jugarem en un taulell de joc de mida gegant, on a través del coneixement de les plantes i la col·laboració entre els participants, intentarem aconseguir la màxima punturació. Serem capaços d'escollir la millor estratègia per construir un jardí botànic sostenible?

Dates: del 06/07/2014 al 07/09/2014

Edats: a partir de 7 anys

Participants: màxim de 25 persones

Durada: 1.30 h

Dates: primer diumenge de cada mes, a les 12 h

Atenció: el primer diumenge de mes de l'agost no es farà l'activitat.

Preu: gratuïta (dins de la jornada de portes obertes, del primer diumenge de cada mes)



#taller #infantil #familia #ca

Entrades populars