Activitats de Setembre al Kovent Zero del Berguedà


A Konvent Zero aquest setembre arriba carregat de delicatessen. Geeta Person del Canadà, als americans Hornet Leg, de gira per europa, i fent parada especial a casa nostra, així com Egoics -premi 2013 de Tendències Regió 7-, etc. També tindran la setmana de TOCATS DEL BOLET, amb especial èmfasi al territori i entorn. Un no parar, entre cultura i compromís.

De moment, han encetat mes amb el cicle de cinema centrat en autors germànics i que van començar treballant dins l'anomenat "Nou Cinema Alemany" i que posteriorment, desenvoluparen carreres pròpies i interessos personals. Així dons, cada dimarts, dimecres i dijous projectaran una pel·lícula de Rainer Werner Fassbinder, Werner Herzog, Win Wenders i, l'última setmana d'Alexander Kluge, Volker Schlöndorff i Margarethe von Trotta.

Diumenge DE CONTRARIS: 

7 de setembre 2014 | De 13 a 17:00 h 
Un tast de Maria Callas per Ovidi Cobacho

Us proposem una sessió musical monogràfica dedicada a una de les veus i personalitats més llegendàries de l'escena operística del segle XX: "La Divina" Maria Callas (Nova York, 1923- París, 1977).

A mode de tast, farem una exhaustiva degustació de les principals versions discogràfiques del seu llegat operístic. L'itinerari s'iniciarà amb l'audició d'algunes de les principals àries i números musicals que va encarnar i enregistrar al llarg de la seva intensa i polèmica carrera artística, amb tracks d'emblemàtiques interpretacions de les obres mestres de Bellini, Donizetti, Rossini, Verdi, Puccini, l'escola verista, les heroïnes franceses, així com d'algunes versions poc conegudes d'algunes òperes que la Callas va recuperar de l'oblit. 

Seguidament continuarem amb l'escolta d'una selecció de diferents gravacions de recitals i concerts en viu oferts per la diva greco-estatunidenca a emblemàtiques sales de les principals capitals mundials. Finalment, clourà la sessió una escollida selecció d'escenes i duets que l'anomenada diva assolutta va protagonitzar amb d'altres estrelles del firmament líric de la seva generació.

De 18 a 21:00 h
Eduard Finestres
Ambient, noise i experimental

Un repàs sorollístic des de la dècada dels seixanta fins a l'actualitat. Eduard Finestres arriba des de la basant més tècnica musical, amb criteri i capaç de batzacar i deixar empremta a l'escena cultural del bages amb el projecte que dirigia, el festival (((Gargall))). Finestres transgredeix tot el que toca, aplicant una visió personal on l'eix comú és el criteri, l'evolució, l'autenticitat, risc i el bon gust.


Konvent Zero
c/ konvent, 0
08699 Cal Rosal (Berguedà) BARCELONA

#exposicions #ca #tallers 

Entrades populars