Taller infantil: L'Art d'inventar contes, un viatge per l'univers màgic d'Antoni Tàpies




L'ART D'INVENTAR CONTES

Un viatge per l'univers màgic d'Antoni Tàpies

Per a nens i nenes de 5 a 9 anys.

Dissabtes 29 de novembre de 2014, a les 17:00 h.

Aquest taller està inspirat en el text El joc de saber mirar que Antoni Tàpies va escriure pels "joves amics de Cavall Fort", l'any 1967.

Els infants visiten l'exposició temporal de Tàpies i s'hi inspiren per a crear històries. Modelen, dibuixen, transformen materials i construeixen els personatges, objectes màgics, vehicles i decorat del conte.

L'Art d'Inventar Contes és una experiència d'aprenentatge única en què els infants es narren des de i a través de Tàpies! Al final de la sessió, els pares i familiars assisteixen de públic a escoltar les històries.

En aquest taller, els infants són creadors d'històries en què es narren a sí mateixos, els seus somnis i desitjos, i, també, com veuen el món. Inventen un conte (els personatges, els objectes màgics, els vehicles i els mons on passen les històries) i treballen amb materials diferents a cada sessió, bo i inspirant-se en l'univers màgic d'Antoni Tàpies.

Grup d'edat: nens i nenes de 5 a 9 anys. Els infants es queden a càrrec de la persona responsable de l'activitat. Al final de la sessió, els adults poden assistir de públic a escoltar les històries. El preu de l'activitat inclou una visita lliure al museu fins a un màxim de dues persones per infant. Calendari: dissabte 29 de novembre de 2014, de 17:00 a 19:15 h. Durada: 2 h. 15' Preu: 16 € per infant i sessió. Per garantir la qualitat del taller les places seran limitades. Cal fer reserva prèvia (932 075 862 /  reserves@ftapies.com).

Sandra Gómez Rey, guionista, escriptora i formadora. Especialitzada en continguts infantils i juvenils. Ha fundat Contes de Mantega de Llet de Vaca Suïssa, un projecte docent pel foment de l'expressió artística i emocional a través de l'escriptura i la fantasia. www.contesdemantega.cat

http://fundaciotapies.org/site/spip.php?article8044&var_recherche=inventar


#infantil #familiar #ca #tallers

Entrades populars